Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba Google News kaydı olan marka tescili yapılmış ulusal haber sitesi için eleman alımı yapılacaktır.
Yapacağı Şeyler
-Google News haber mantığına sahip olacak.
-Çalışma saatlerine bağlı kalacak.
-Haber detayını okunaklı bir şekilde düzeltecek, oradan buradan linkli yazıları kopyalayıp geçmeyecek.
-Ciddi oranda özgünleştirme yapacak.
-Planlarına göre işini değil işine göre planlarını ayarlayacak.
-Ekip çalışmasına uygun olup, söylenen sözleri, ikazları dinleyecek.
-Haber resimlerini doğru düzgün seçecek.
Yapmayacağı Şeyler
-Maaş günü gelmeden maaş talep etmek.
-Haberin tamamını kopyalayıp haber eklemek.
-Haber resimlerini bozuk seçmek.
-Özensiz haber yapmak.
-Ekip arasında fitne,fesat çıkarmak.
-Editör Müdürü'nün uyarılarını dikkate almamak.
-Zırt pırt izin istemek.
-İletişim konusunda problem yaşatmak.
---------------------------------------------------------------
Alınacak elemanlardan birisi Pazar günü 15 saat çalışacak.
Alınacak elemanlardan birisi her gece 00.00 ile 08.00 arası çalışacak.
Sadece 2 eleman alacağız. Ben bu işte iyiyim, ben sitenize katkı sağlarım, hakederek maaş almak istiyorum, bu işi hakkıyla yapacağım vs. diyenler bana özel mesaj ile ulaşıp detaylı görüşebilirler.
NOT : YAZIYI OKUMADAN BAŞVURMAYIN, HERŞEY GAYET AÇIK.
PM ALABİLİR MİYİM YAZANLARA DÖNÜŞ YAPILMAYACAKTIR.
Bana adınızı, yaşınızı ve referansınızı gönderirseniz kısa sürede çalışma yapabiliriz.
Hep o dini mesajları 15 kişiye göndermedim diye bu haldeyim..
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Geçmişe dönük mesajlarınızı okdudum.. Bir çok kişiden şikayetiniz var.. Hakkınızı arayan bir kişisiniz.. Tebrikler..
Ancak idare edilen insan ise eğer, bu iş bir sanattır..
Ben olsam aşağıda yazılanları şöyle ifade ederdim..
Yapmayacağı Şeyler ( Çalışma Prensiplerimiz)
-Maaş günü gelmeden maaş talep etmek. (Maaş ödemeleri tam gününde yapılmakta olup, öncesinden maaş talebi yapılmaması önem arz etmektedir.)
-Haberin tamamını kopyalayıp haber eklemek. = Kopya haber anlayışı ile çalışmadığımızdan özgün haber yapacak kabiliyet ve beceriye sahip...
-Haber resimlerini bozuk seçmek. = Her yapılacak haberin resimlerini seçip, yayınlayacak kabiliyet ve beceriye sahip...
-Özensiz haber yapmak. = Haber seçiminde ve yayımında gerekli özen ve hassasiyetin gösterecek..
-Ekip arasında fitne,fesat çıkarmak. = Çalışma ortamımız birbirine sıkıca kenetlenen ekip çalışması olup, takım ruhunu olumsuz etkileyecek hal, hareket ve tavırlardan sakınılması..
-Editör Müdürü'nün uyarılarını dikkate almamak. = Takım ortamına ve takım liderine ayak uyduracak ....
-Zırt pırt izin istemek. = Haber işi yürütülmekte olduğundan fazla izin alınamayacağını ifade etmek isteriz....
-İletişim konusunda problem yaşatmak. = İletişim hususunda takım ruhuna uymak.. (Elbette kendinize güveniyorsanız şöylede diyebilirsiniz: iletişim hususunda bizim gibi olmak...)
Ek Olarak: Takım ekibi seçiminizde hakkınızda hayırlısını diler, başarılarınızın devamı ile saygılarımı ifade ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
annebebekegitimi adlı üyeden alıntı
Geçmişe dönük mesajlarınızı okdudum.. Bir çok kişiden şikayetiniz var.. Hakkınızı arayan bir kişisiniz.. Tebrikler..
Ancak idare edilen insan ise eğer, bu iş bir sanattır..
Ben olsam aşağıda yazılanları şöyle ifade ederdim..
Yapmayacağı Şeyler ( Çalışma Prensiplerimiz)
-Maaş günü gelmeden maaş talep etmek. (Maaş ödemeleri tam gününde yapılmakta olup, öncesinden maaş talebi yapılmaması önem arz eder.)
-Haberin tamamını kopyalayıp haber eklemek. = Kopya haber anlayışı ile çalışmadığımızdan özgün haber yapacak kabiliyet ve beceriye sahip...
-Haber resimlerini bozuk seçmek. = Her yapılacak haberin resimlerini seçip, yayınlayacak kabiliyet ve beceriye sahip...
-Özensiz haber yapmak. = Haber seçiminde ve yayımında gerekli özen ve hassasiyetin gösterecek..
-Ekip arasında fitne,fesat çıkarmak. = Çalışma ortamımız birbirine sıkıca kenetlenen ekip çalışması olup, takım ruhunu olumsuz etkileyecek hal, hareket ve tavırlardan sakınılması..
-Editör Müdürü'nün uyarılarını dikkate almamak. = Takım ortamına ve takım liderine ayak uyduracak ....
-Zırt pırt izin istemek. = Haber işi yürütülmekte olduğundan fazla izin alınamayacağını ifade etmek isteriz....
-İletişim konusunda problem yaşatmak. = İletişim hususunda takım ruhuna uymak.. (Elbette kendinize güveniyorsanız şöylede diyebilirsiniz: iletişim hususunda bizim gibi olmak...)
Bazen karşınıza öyle
sanatlar çıkıyor ki
sanata saygınızı farketmeden yitirebiliyorsunuz :rolleyes:
Yazdığınız şekilde algılayarak ilan ile ilgileniyorsanız detayları görüşebiliriz. Hayırlı geceler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HakikatTR
Nizamettingumus.Com.TR
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Müsteşar
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Imla kurallarını dikkate almıyorsanız ilgilenebilirim.
Ejder
Etraf.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Stajyer (Köle)
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
İlan günceldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Pek detay verilmemiş, iş ahlakı dışında.
Çalışan evden mi gelip orada mı yazacak. Yer Balıkesirdeyse yazar bulmak zor.
Gece çalışacak kişi hür nü derken haftasonu da dahil mi?
Ücretler de belli değil.