Selam Dostlarım Ben Kaan 2 Yıldır Grafiker İşiyle Uğraşıyorum Hobi Olarak Yapıyordum Ama Artık Emeğimin Hakkını Almak İçin Grafiker Ekibi Kurmayı Planlıyorum Eğer Kuramazsam Kendi Başımın Çaresine Bakıcam
Ekibi En Kısa Sürede Kurmak İçin Hepinizi Bekliyorum Başvuru Formu:
https://goo.gl/forms/k2yyFe6ieb6PzzuF2
Orta Seviye Photoshop cs6 kullanmayı bilmesi lazım
(Sony Vegas Pro 13 Veya After Effects CC 2015.3 Bunları Kullanmayı Bilmesi Zorunlu DEĞİL Bilirse Daha İyi Olur.)
Yapacağımız İşler
YOUTUBE KANALLARINA TASARIM
FACEBOOK HESAPLARINA & SAYFALARINA TASARIM
AFİŞ - KARTVİZİT - WALLPAPERS VB.
Sorabileceğiniz Sorular.
↓Ekibe Katılmak İçin Koşullar↓
Yaş Sınırı +15
Kullanmayı Bilmesi Gereken En Önemli Proğram Photoshop cs6
İninal Kartı (O Kadarda Önemli Değil Ama Kazancınızı Almak İçin Gerekli! )
↓Tasarımları Kim Alacak Ve Kimler Yapacak?↓
Sosyal Medya Sorumlumuz Olacaktır. Tasarımları Bana Onaylatacak Ve Grafikerlere Bildirecektir
↓Tasarımlar ücretlimi olacak?↓
Evet Tasarımlar Ücretli Olacak Ve Yaptığımız İşlere Göre Fiyatlar Azalacak Veya Çoğalacak Zemin Fiyatlarımız
LOGO: 10TL
YOUTUBE BANNER - AVATAR : 15TL
KARTVİZİT - AFİŞ - KAPAK FOTOĞRAFI : 25TL
ÖZEL GÜNLER İÇİN TASARIMLAR: 15TL
Bunlar zemin fiyatlarımızdır. bu fiyatların altına inmeyecektir fakat birden fazla tasarım alımında %20 indirim uygulanacaktır
↓Ekip Kaç Kişiden Oluşacaktır↓
1- Sosyal Medya Sorumlusu
1- Youtube Kanal Sorumlusu
5- Grafiker
1- Patron (Oda Ben Oluyorum)
Toplamda 8 Kişilik bir Ekip Kurmayı Planlıyorum.
↓Maaş Yani Kazancımız Ne Olacak?↓
Tasarımlardan Aldığımız Ücretleri İninal Veya Papara Hesabında Biriktireceğiz Büyük İhtimal İninal Olacak Para Aktarımı Kolay Olduğu İçin.
Ay Sonunda İse 8'e Bölünecektir Ekibin Kurucusu İse Dağıtımı Gerçekleştirecektir.
↓Kazançlarımızın Çalınma İhtimali Varmıdır?↓
Böyle Bir Şey Mümkün Değil Kazancımızın Hepsi Ekibin Kurucusunda Kalacaktır Yani Bende Eğer Bana Güvenmiyorsanız Ekibe Katılmanızı İstemeyiz Bu Ekipte Herkes Birbirine Güvenmeli Dolandırma Amacı Olanlar İse Ekibe Başvurmayı Bile Düşünmesinler!
↓İletişimimiz Nasıl Olacak?↓
Her Ekip Üyesinin Şunlardan Birtanesi Olması Lazım
-PC-
TS3
RAİD CALL
Whatsapp
Büyük İhtimal Raid Call Veya Skypete Olacağız Ekip Üyeleriyle Ortak Bi Şekilde Seçeceğiz
↓Bir Ekip Üyesi Saygısızlık Yaptı Ve Kurallara Uymuyor Peki Ne Olacak?↓
Ekip Üyesi Uyarılacak Eğer Bir Kez Daha Aynı Davranışı Yapar İse Ekipten Atılacak Ve Yaptığı İşin Tutarı Ödenecektir!
Evet Dostlarım Benim Aklıma Gelen Soruları Yazdım Sizin Merak Ettiğiniz Soruları Bana Yollayabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Özelden PM