Merhabalar.

Satışa hazır php yazılım projem var, reklam ve tanıtım için yardımcı olacak 2 kişi almayı düşünüyorum. Proje üzerinde aktif olarak çalışmaya devam etmem gerekiyor, açıkcası reklam için ayıracak pek vaktim olmadığından dolayı yardıma ihtiyacım var. Yapmanız gereken tek şey size vereceğim hazır metni kendi referal bağlantınız ile birlikte paylaşarak tanıtım yapmak. Ne kadar çok müşteri çekip satış gerçekleştirirseniz o kadar çok kazanırsınız. Eğer aktif olarak takıldığınız ve iyi bir profile sahip olduğunuz siteler varsa işiniz kolay olacaktır.

Ürünü yabancı uyruklu müşteriler için hazırladığımdan dolayı ingilizce bilmeniz gerekiyor. Üst düzey bir dil bilgisi gerekmiyor ve bunun yanı sıra bazı şartlar var;


  • Spam içerik girilmeyecek. Yayımlanan tanıtım yazıları ilgili kanalın kuralları çerçevesinde paylaşılacak.

  • Yayımladığınız yazıları takip etme yükümlülüğünüz olacak. Herhangi bir soru vs. sorulursa bana iletmeniz gerekicek.

  • 2 kişi alınması taktirde her iki kişide birbiriyle bağlantılı şekilde hareket etmek zorunda, yani aynı siteye birden fazla reklam yapılmayacak.



Kendinize güveniyorsanız, uzun vadede günlük 1-2 saat ile ek gelirim olsun diyorsanız lütfen özel mesaj ile skype veya discord adresinizi gönderin. Proje hakkında bilgiyi sadece anlaşma olasılığımız olduğu kişilerle paylaşmayı düşünüyorum.

Ürün sabit satış fiyatı: 100$
Sizin satış başına alacağınız kar oranı 30%

Eğer ürün satışı için ek indirim kampanyası oluşturulursa, o an satın alınan tutar üzerinden kar hesaplanacaktır. Ödemeleriniz, ödeme alınan kanala bağlı olarak satış anında veya bir süre sonra yapılacaktır.