Arkadaşlar merhaba bundan bir ay önce ingilizce film sitesi açtım, haftada bir ilgilenebiliyordum 10-15 dk zaman ayırıp çıkıyordum. Şimdi her gün yarım saat düzenli içerik girmeye karar verdim. Sitenin seo işlerini yapabilecek, ayrıyetten en az 1 ücretli link alabilecek ortak arıyorum. Gelirin %40'ını vereceğim. Şuanda günde 10 kuruş geliyor daha reklam koymadım sadece openload reklamlarından geliyor az bir şey.
Siteyi 5k hite çıkarabilirsek günlük 150 lira + kazanacağız eminim buna hatta çok daha fazlası kazanılıyor, bu sektördeki yabancılarla konuştum 3-5 k hitle dudak uçurtan rakamlar kazanıyorlar, onlardan birkaç şey öğrendim. Reklam alabilmem için hit artması gerekiyor bunun için de böyle bir ortağa ihtiyaç duyuyorum.
Bu arada sitede 80 dolarlık çok kaliteli bir dizi-film teması var, domaini kısa ve marka bir domain, digitalocean 10 dolarlık vps de barınıyor gtmetrix 96 ya 94 puan site 1 saniyede açılıyor. Site içinde eksik bir şey yok site dışı seo yapabilecek arkadaşlar pm atsın konuşalım.
Site hiti: