lostyazilim
tr.link

İngilizce siteme seo yapana ortaklık veriyorum (Yüksek kazanç garantisi)

4 Mesajlar 611 Okunma
lstbozum
tr.link

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)
Arkadaşlar merhaba bundan bir ay önce ingilizce film sitesi açtım, haftada bir ilgilenebiliyordum 10-15 dk zaman ayırıp çıkıyordum. Şimdi her gün yarım saat düzenli içerik girmeye karar verdim. Sitenin seo işlerini yapabilecek, ayrıyetten en az 1 ücretli link alabilecek ortak arıyorum. Gelirin %40'ını vereceğim. Şuanda günde 10 kuruş geliyor daha reklam koymadım sadece openload reklamlarından geliyor az bir şey.

Siteyi 5k hite çıkarabilirsek günlük 150 lira + kazanacağız eminim buna hatta çok daha fazlası kazanılıyor, bu sektördeki yabancılarla konuştum 3-5 k hitle dudak uçurtan rakamlar kazanıyorlar, onlardan birkaç şey öğrendim. Reklam alabilmem için hit artması gerekiyor bunun için de böyle bir ortağa ihtiyaç duyuyorum.

Bu arada sitede 80 dolarlık çok kaliteli bir dizi-film teması var, domaini kısa ve marka bir domain, digitalocean 10 dolarlık vps de barınıyor gtmetrix 96 ya 94 puan site 1 saniyede açılıyor. Site içinde eksik bir şey yok site dışı seo yapabilecek arkadaşlar pm atsın konuşalım.

Site hiti:

wmaraci
reklam

DeepGloss DeepGloss Bir programcının notları Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 970
  • Beğeniler 485 / 236
  • Ticaret 42, (%100)
Düşünürseniz yabancı hit sağlayabiliriz. Google üzerinden, anahtar kelimenize.

KryssLuck KryssLuck Afroman Kullanıcı
  • Üyelik 10.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Hukuk
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 77 / 133
  • Ticaret 15, (%93)

Internetional adlı üyeden alıntı

Düşünürseniz yabancı hit sağlayabiliriz. Google üzerinden, anahtar kelimenize.

Hocam organik hit lazım sürekli artacak şekilde, anlık bir hit istemiyorum ben de yapabiliyorum eğer düşündüğüm şeyi yapıyorsanız, hit programlarından organik gibi gözüken hitlerden mi bahsediyorsunuz?

DeepGloss DeepGloss Bir programcının notları Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Adana
  • Ad Soyad D** D**
  • Mesajlar 970
  • Beğeniler 485 / 236
  • Ticaret 42, (%100)
" Organik gibi gözüken " değil organik ziyaretçiler fakat yönetimi tarafımızca sağlanıyor. Amaç hit satın alıp belli bir sıralama kazanınca kendi hitlerinizi kazanmaya başlamak. Şuan 3 ilk sayfa 2 ilk sıra referansımız var :)

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al