Selamlar,

Firmamıza uzaktan destek sağlayacak iyi derecede php bilen bir arkadaşa ihtiyaçımız var. Tüm bilgi ve başvuru yollarını aşagıda görebilirsiniz. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

  • Firmamız Samsunda'dır. Samsunda oturan arkadaşlarımız var ise +1 puan önde olacaktır. Bu demek değil ki başka şehirde oturuyorum bu iş olmaz demeyelim kars'dada olsanız bilginiz ve tecrübeniz bizim kafamıza yatıyorsa sorun yok demektir.

  • Ücret hususunda çalışıldığı saat boyunca aylık ödemesi yapılıcaktır. Saatlik bir ücret belirleyeceğiz ve personel esnek çalişma saatlerine göre kendisinin belirlediği saatler içerisinde çalışıp aylık kaç saat çalişmiş ise hesaplayıp varsa primi üzerine koyarak hesabına ileteceğiz.

  • Ücretin yanına ek olarak örneğin bir proje yapilmiş ve bu proje çok iyi olduysa ve satişlarıda olacağı için iyi gitmiş ise güzel primler de arkadaşımıza ileteceğiz. Bu durumda hem kendisi kazanmiş olacak hemde bizler kazanmış olacağız.

  • Sizden tek ricamız var iş sorumluluğunu bilen kişiler ile çalışmak istiyoruz bir projeye başladığımızda yasal sözleşmeler ile ileriyoruz ve yarım bırakıldıgında ciddi sorunlar ile karşilaşiyoruz bu sebebten ötürü iş sorumlulugunu bilen kişiler ile çalışmak istiyoruz bunun hariçinde kendinde bu niteliği hissetmeyen arkadaşlarımız lütfen başvuru yapmasınlar çünkü ciddi derecede zarar görüyoruz.

İhtiyaçımız olan arkadaşımızın hakim olması gerektiği konular;

  • PHP + PDO 'a hakim olmasını istiyoruz. Gerek sıfırdan bir yazılım gerekse öncesinde yaptıgımız bir yazılıma müdahale edeceğimiz zaman yada yeni bir mödül yazılması gerekiyorsa ben bunu yapamam demesini açıkçası istemiyoruz herkezin bilgisi kısıtlıdır elbette ama kimileri uğraşmamak adına yapamam dedikleri için böyle sorunlar ile karşilaşmak istemiyoruz.

  • Firmamızda web tabanlı yazılımlara yöneldik ve bu hususda stok depo yönetimi, personel geçiş sistemleri ve crm yazılımlarımız mevcut hariçi olarak bir eticaret yazilimimiz var ve bu yazilimlarda yeri geldiğinde önemli değişiklikler ve güncellemeler getiriyoruz bu hususlarda bizlere yardımcı olabilmelidir.

Berki gözünüze çok fazla geliyor yapabilirmiyim acaba diyor olabiilirsiniz. Aslında göründüğü kadar bir zorluğu olmadığını düşünüyorum ben çok fazla detaylıca anlattım eğer ki bu hususda bizimle çalişmak isteyen arkadaşlarımız olursa alttaki mail adresine aynı şekilde aşagıda yer alan kısa bir formu doldurarak bizlere iletebilirler. Eğerki üniversite öğrencisi iseniz lütfen mail başlıgına eklemeyi unutmayın bizim için genç arkadaşlarımız her zaman 1 adım öndedir.


İsim soyisim:
Nerede yaşıyorsunuz ?
Yaşınız:
Telefon numaranız:
Daha önce yaptığınız veya geliştirdiğiniz projeler ve referanslarınız var ise kısa bir özet halinde belirtebilirsiniz.
Öğrenci iseniz lütfen okudugunuz şehiri ve bölümü belirtmenizi rica ediyoruz.
başvurularınızı: bilgi@samsunsoftware.com adresine iletmenizi rica ediyoruz. Son olarak P.M ile bilgi istememenizi rica ediyorum tüm detaylar ve geri dönüşler mail üzerinden tarafınıza yapılıcaktır.

İyi çalışmalar..