CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Özgünleştirilmiş makale istenmesi, kaynağın kolay bulunması gibi etmenler işi cazip kılıyor evet.
Ancak şöyle düşünmek gerekir, hem ingilizce konu tarama ve içerik düzenleme yapılacak, 7 saatlik bir çalışma performansı isteniyor.Yani saat başı ortalama 5-6 güncel haber çıkacak, 5 stabil olsa günde 35 makale türetilecek, ayda 1050 makale ortalama tutacaktır.

İngilizce olarak gün içerisinde sürekli olarak takip sağlayarak işlem görüp, ayda 1000 makaleyi 1000 TL'ye yapıldığını düşündüğümüzde, wm forumlarının ortalamasına göre bile oldukça ucuz bir fiyat oluyor, bir moderatör olarak siz de farkındasınızdır diye düşünüyorum.

Bütçe arttırılır ve iş için çerçeve çizilebilirse önceki mesajımda belirttiğim gibi; bir kelime sayısı, bir beklenen makale sayısı gibi minimum değerler belirtilirse oldukça güzel bir iş; bilgisayar başında çakılı kalınması istense bile..

İngilizce news kaynaklı haberlerin hiçbiri 100 kelime ortalama ile yayınlanmıyor, minimum 250-300 kelime oluyor; ayrıca bir görsel, bir video talebi var iş veren arkadaşımızın, bunların hepsini düşünmek gerekir.

Yine de imkan sağlandığı ve bizimle paylaşıldığı için teşekkürler, çok zorda kalan arkadaşların düşünebileceği bir teklif olarak görüyorum.

Sizinle hem özel görüşme hem de buradan bir görüşme yaptık. Yukarıda ise durumu belirtip aramızdaki iletişimi sonlandırdık. Bu noktadan sonra yapılan yorumda kör cahil bir insan bile art niyet arar.

Bakın ben bu piyasanın içerisinde 8 yıldır hem hizmet verdim hem de şu sıralar hizmet almaktayım. O yüzden hizmet alırken karşımdaki kişiye 'katır' gözüyle bakmaktan ziyade insan değeri veriyorum. Evet piyasada zıttı birçok insan var, bu konuda haklısınız. Fakat ben bu insanlardan değilim.

Ayda 1050 makale demişsiniz. Afedersiniz ama ben makale istesem başlığa makale yazarı yazmaz mıydım? Özgünleştirme ile Özgün makale yazma arasında dağlar kadar fark vardır. He tabi bazı arkadaşlar özgünleştirme yapıp özgün makale diye satıyor onlar ayrı :)

1050 makale isteyecek olsam size 100 kelimelik 1050 makale için 2100TL maaş vereceğimi belirtirdim ve verirdim. Fakat sizden %100 özgün makale falan istemedik.

Bizim talebimiz birkaç noktayı okunaklı hale getirmek. Bildiğiniz üzre ülkemizde olduğu kadar yabancı sektörde de spam başını almış gidiyor. Biz spam içerik olmaması için sizden belirli düzenlemeler talep ettik. Bunun yanında sadece başlık ve spot özgün olacaktı. 30 kelimelik başlık ve spotun yanı sıra bu istekler bence gayet makul.

Ek olarak video ve resim diyerek işi abartılı göstermişsiniz. Youtube'dan sağ tıklayıp 'yerleştirme kodunu kopyala' demek sanıyorum çok kolay bir eylem? Resim ise hazır psd üzerinde size fonttan tutunda tasarıma kadar verilmiş bir düzeni editlemek gerektiriyor. Buda sanırım embed kodu almak kadar kolay bir iş. Hatta sanmıyorum ben bunu hergün web sitelerim için yapmaktayım. Maksimum 10 saniyemi alıyor.

Yani ortalama 1 adet haber için aklı selim bir insan 2 dakika ya harcar ya harcamaz. İngilizce seviyem sizin kadar yüksek puanlar almasamda yeterlidir. En azından yazıp çizip çevirebiliyorum. Allah size muhteşem bir zeka ve eşsiz bir kariyer fırsatı vermiş ki, güzel işler yapmışsınız. Allah bahtınızı da güzel eylesin. Fakat bu işleri ben kendim yaptığım için bu fiyatı sunduk. Yani ben baktım ki; bunu birisi yapsa en fazla ne kadar eder... Ederi budur. şeklinde sonuç çıkardım. Umarım anlatabilmişimdir.

Lütfen şu dakika itibariyle probleminiz var ise bana özelden ulaşınız. İnceden 'baltalama' noktasına giren mesajlarınız kalabilir. Fakat şu noktadan sonra mesajlarınız sırıtacağı için var ise probleminiz özelden görüşelim.

İhtiyacı olan veya keyfi olarak işi yapmak isteyenler başvursun lütfen. Kişinin hakkı ne ise fazla fazla ödenecektir. Bize ne kazandırırsanız onu alırsınız arkadaşlar biz 1000 kazanıyorsak kimseye 1001 TL ücret veremeyiz, mantıklı düşünelim lütfen.

7 saatlik bir periyot için 1000TL'lik çalışmayı makul görenler iletişim kurabilir. Konu eleştiri yapılmak için açılmamıştır. Şu dakika itibariyle sadece iş görüşmesi yapacaklar yazarsa sevinirim.