-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
SEO | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
58, (%97)
İş başlangıcı için 1800 tl maaş + sigorta bence şuanki Türkiye standartlarına göre çok makul bir fiyat.
Dün bunun tartışmalarını yapıyorlardı konuda sanırım.
İş veren arkadaşında konudan ve mesajlarından anladığım kadarıyla, iyi birisi olduğunu ve iyi bir tavır ile iş veren olarak yaklaştığını görebiliyorum.
Eğer şuanda farklı projeler içerisinde olmasam gelip bir çayınızı içip konuşmak isterdim.
SEO konusunda herkes çok fazla bilgiye sahipmiş gibi atıp tutuyor, ama şuanki Google algoritması ile kimse SEO konusuna tam olarak hakim değil. Unutmayın ki en iyi SEO'cu öncelikle kendi sitelerini Google'da ilk sıralara getirendir. Tabiki bunun yanında iyi bir kişilik ve tecrübede gerekiyor.
Umarım aradığınız nitelikteki insanı bulurve başarılı olursunuz hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teşekkür ederim arkadaşım..her zaman buyur gel çayımızı kahvemizi içelim.çalışma imkanı olursa da çalışalım..başarılar diliyorum sana polathinyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest meslek şirket sahibi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bu işleri bilmiyor olmanızdan ziyade pek te kurumsal ve bu konuda bilinçli bir arayış içerisinde değilsiniz sanırım keza öyle olsa 1800 tl ye gerçek bir seo uzmanı bulabileceğinizi ummazdınız. İşinin ehli bir seo cu 1800 tl ye çalışacağına evde uykusunu almayı tercih eder sabah işe gitmeyi değil. gereksiz yere forumu işgal etmeyiniz bu tip kötü tekliflerle... İşini bilene hakkı verilmeli !!!
http://www.derinhavuz.com - HAVUZ - SAUNA - JAKUZİ
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
İnş. aradığınız elemanı bulursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Turizm, edebiyat
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gerçek anlamda iyi bir SEO uzmanı kendine açacağı bir sitede paçavra satarak ayda 1800 liranın çok üstünde kazanç sağlayabilir. Unutmayınız ki kullanıcısına ulaşabilecek reklama sahip her ürünün bir alıcısı olur. Dolayısıyla bu fiyata ancak standart bilgilere sahip birini bulabilirsiniz. Daha da kötüsü eski tarz otomatik softwareleri kullanarak sitenizin yerlerde sürünmesine sebep olacak insanlarla karşı karşıya gelebilirsiniz.
Eğer çok şanslıysanız, paçavra dahi satacak ticari kafaya sahip olmadığından bilgilerini hali hazırda siteleri olan insanların ürünlerini promote etmeye adayarak para kazanmak isteyen birine rastlayabilirsiniz ama bu da çok düşük bir ihtimal
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
?
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Ben seo uzmanıyım diyen adam 1800 TL kazanamıyorsa, ben o kişiye seo uzmanı demem.Gerçek manada seo uzmanı bulmanız için 10 Bin TL yi gözden çıkarmanız lazım.Onun haricinde seo uzmanı bulamazsınız.Bulduklarınız havuzda balık avlamak gibi birşey olur.
yeen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-