Herkese iyi günler iyi forumlar , SUGO adlı Dating app için yayıncı alımı yapılacaktır. Hem forum kuralları gereği hemde ilgili dating uygulamasının kuralları için sadece kadın alımı yapılmaktadır.
Uygulama hakkında ufak tefek buradan bilgi vermek gerekirse , insanlarla yazışarak , konuşarak , ses odalarında sohbetler ederek jeton kazanıyorsunuz ve bu jetonlar paraya çevriliyor .
Kendi ajansımda olanların çekim işlemlerini anlık olarak ödetiyorum , sitede ödemenin gelmesini beklemenize gerek kalmıyor.
Her mesaj'da 40 jeton kazanıyorsunuz (Profiliniz geliştikçe mesaj başına alacağınız ücreti kendi isteğinizle arttırabileceğiniz özellikler açılıyor.
Sesli aramada her 15 saniyede bir 100 jeton kazanıyorsunuz, dakikada 400 jeton ediyor
Ayrıca programın günlük ekstra bonusları da var , kısaca bahsetmek gerekirse
1-) Mesajlaşma kotası bonusu:

Her mesajdan 40 jeton alıyorduk , 400 mesaj atılırsa 16 bin jeton yapar , yukarıda görselde de görüldüğü üzere 15 bin jeton hedefine ulaşana program 9 bin jeton kendisi hediye etmekte, yine 10 bine 6 bin 7500 e 4500 şeklinde görseldeki gibi hedeflere göre bonuslar mevcuttur.
2-) Sesli Arama kotası bonusu :

Her 15 saniye 100 jeton verir, 60 dakikalık bir sesli sohbette 24 Bin jeton gelmekte , yukarıda görselde olduğu gibi 19 bin jetonluk sesli arama da 10 bin jeton bonus 38 binlik aramada 22 bin bonus gelmektedir bunlar her 24 saatte bir yenilenmektedir.
3-) Hediye alım kotası bonusu :

Kişilerden alacağınız her hediyeye göre ekstra gün sonunda ödüllendirilirsiniz , 10 binlik bi hediye aldığınızda 1500 ve bu şekilde katlanarak ödülller alıyorsunuz.
4-) Aylık Toplam Kota Bonusu :

Her ayın son gününe kadar ses+hediye+mesajlaşma toplamının yüzde 10 u oranında ekstra ödül kazanırsınız
Uygulamada her 5000 jeton 1 Dolar etmektedir. Çekim için minimum 25 bin jeton yani 5 dolar çekim talebi verebilirsiniz , çekimleriniz 1-2 gün içinde hesaplarınıza geliyor , ajansıma gelenler için ise ödemeleri bizzat kendim anlık olarak da yapabilirim.
Uygulamada +18 sohbet etmek kesinlikle yasaktır , biri size herhangi birşey yazdığında onun görüntüsünü canlı desteğe attığınızda direk işlem uygulanır.
Ayrıntılı bilgi almak - ajansıma gelmek isteyen olursa kendim de ajansımdan gelen paylardan hediye atışları yapmaktayım.
Bilgi almak için Telegram adresim @sugodestek