Merhaba arkadaşlar,

Sosyal medya platformlarında paylaşmak için 640x640px moden ve şık görseller istiyoruz.



    [*]SEO, Google reklam, web tasarım, sosyal medya yönetimi gibi hizmetler veriyoruz. Bu hizmetlerin tanıtımı olan görsel içerikler olabilir.

    [*]10 adet görsel. Şubat-Mart ayında önemli günler için de görsel hazırlanabilir. Bunlardan 4 tanesi önümüzdeki günlerdeki önemli günleri içeren görseller olabilir. (Girişimcilik haftası, Dünya kadınlar günü, İstiklal marşı kabulü, Çanakkale zaferi gibi.)

    [*]Bir tane kalıp görsel kullanıp diğerlerine uygulanmasın istiyoruz. Bunun için fotoğraf stok sitelerinde binlerce ücretsiz görsel var. Mümkünse bunların kullanılmasını istiyoruz.



Daha önce yaptığı çalışmalarınız varsa değerlendirmek için mertads@yandex.com adresine iletebilirsiniz. Elbette 10 adet görsel bize yetmeyecek. Bunu bir başlangıç olarak değerlendirelim. Kaliteli ve uygun ücretler olursa çok daha fazla sayıda sürekli ve diğer hesaplar için de çalışırız.

Beğendiğimiz görseler tarzları: (Siz de alternatif sunabilirsiniz.)
https://www.facebook.com/tr.Godaddy/photos_stream
https://www.facebook.com/Hepsiburada/photos_stream

Teşekkürler.

GÜNCELLEME: Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. Konu birkaç forumda da açıldı. O yüzden özel mesajları kontrol etmek zor. Özel mesaj yerine lütfen mertads@yandex.com e-posta adresine referans işler ve ücretleri iletirseniz memnun olurum. Arkadaşlarımıza incelemesi için e-postayı yönlendiriyorum. E-posta dışında gönderilenler değerlendirmeye alınmıyor. Mümkünse sosyal medya görselleri referanslarınızı paylaşın. Logo paylaşan arkadaşlarımız da olmuş.