İhtiyacım olan mobile uyumlu gelen kategorilerden seçilen resimlerin bir alana sürüklenip bırakılması ve sonrasında mümkünse bu sürükle bırakla bırakılan nesnelerin işlem tamamdır tarzında buttona tıklandıktan sonra kullanıcının sürükle bıraklarım listesine eklenmesi. Yapacak arkadaş javascript kütüphanelerinden herhangi biriyle yapabilir fakat mümkünse kullanıcının resim olarak kaydetmesi ve listelemesi kısmı php ile olursa sevinirim.

Örnek teori. Gülen emojiler kategorisine tıkladım, gülen emojiler listelendi birini aldım alana sürükledim sonra diğerini aldım alana sürükleyip şekiller yapmak istedim. Böylece istediğim şekli emojilerle yaptım sonra kaydete bastım ve bir resimmiş gibi sürükle bırak ekranındaki tüm emojiler resim olarak db ye ve benim şekillerim menüme kaydoldu. Daha sonra şekillerin menüsünden bu resmi görüntüleyebilirim.

Diğer örnek kombin yapma sitelerindeki mantık. Tişörtü alıyor pantolonu alıyor yanyana diziyor ve kombin olarak kaydediyor. Kombinlerim kısmında görebiliyor. Bu örnek açıklayıcı olmuştur.

Konuya hakim bir arkadaş lazım. İnternetteki örneklerden alıp sadece sürükle bırakı yapmakla bitmeyecek. Onu bende bir yere kadar yapıyorum. Sürekli geliştirme olacak. O yüzden javascript kütüphanelerine hakim olup bana dokümantasyon verebilecek bir arkadaş gerekiyor.