Arkadaslar merhaba,

WP uyumlu online booking (Demo) bir yazilim satin aldim. Yazilim oldukca hosuma gitti ve isim icin kullanmaya karar verdim. Site yazilimcisi bazi düzenlemelerimi yapti fakat  görsellik ve kullanim kolayligi halen istedigim düzeyde olmadi. isteklerimi asagida siraliyorum. Bu yazilim dilindan cok iyi anlayan arkadaslar lütfen whatsapp üzerinden benimle iletisime gecsinler.

1. Tema üzerinde aciklamalar ve görseller eklensin istiyorum. Bu eklemeleri ben kolaylikla yapabilmeliyim.

2. Admin panelindan Ülke, Sehir ve kasabalari ekleyebiliyorum fakat yazilim akilli olmadigindan ülke, sehir ve kasabalari kolayca düzenleyemiyorum ve siralayamiyorum. Admin panelindan bu kismin Akilli panele dönüsmesini istiyorum.

3. Her hizmet kategorsinde ve ürünlerde aciklama kisminda görsel ve yazi seklinda aciklamalar eklenmesini istiyorum.  Bu eklemeleri ben kolaylikla yapabilmeliyim.

4. Sitenin sag kisminda fiyat toplamlari yaziyor fakat hizmet ve ürün seciminda müsterinin gözünden uzak bir yerde duruyor. Bu kismi site asagi ve yukari gittiginde sabit bir kisimda sürekli görünmesini istiyorum. 

5. Kullanici admin panelinde bazi ufak tefek degisiklikler olsun istiyorum. 

6. Kullanici kayit esnasinda ve ürün seciminden sonra ekstra Fatura adresi bölümü eklenmesini istiyorum. Örnek: Firma ismi- Isim - soyisim- Firma adresi - vs.

Kullanici kendi panelinden düzenleyebilsin. Kendine ekstra adresler atayabilsin. 

7. Wp de embed kodu eklendiginde sayfada tasmalar oluyor. Bu tasmalarin düzenlenmesini istiyorum. 

 

Ödeme is tesliminde yapilacaktir. Is teslimi öncesinden hic bir ödeme yapilmayacak, buna göre görüselim lütfen. 

Özelden fiyat teklifi ve numaranizi yazin lütfen. Fiyatta ve zamanda Olumlu arkadasa direk is verilecektir. 

Kolay gelsin