Merhaba arkadaşlar yeni oluşuma giriyoruz. Sitemizde işlerinde uzman grafiker, css, php, seo alanında arkadaşlar arıyorduk. Ekip tamamlandı diyebiliriz. İşlerinde uzman olan cssci arkadaşlar.Bana ulaşabilirler mi?

Ekip ile ilgili;
Arkadaşlar devamlı iş olmuyacaktır belli olmaz belkide olur. O gün o işi yapacaksınız diğe bi zorunluluk yoktur. İşi teklif ederiz kabul ederseniz en geç 1-2 gün içinde işi isteriz. Ücret mantığı nasıl diğecek olursanız. Arkadaşlar kurumsal çalışacağız bazen. Öncelikle ekip olduğumuz için 500Tl lik iş geldi diyelim bu ücretten işi yapan phpci grafiker ve cssci üstüne düşen ücreti alacaktır. Ayrıca ekibimize mail yolu ile gelen işleride sizlere yönlendireceğiz. Örneğin 120Tllik bir iş geldiğinde bu işi size yönlendirip. Karşılığında 5tl gibi bir ücreti ekibimizin hesabı olan yere atacağız. Daha sonra bu ücreti yapacağımız projelerde kullanacağız.

Sanırsam bayağı karışık oldu arkadaşlar :D kısacası işimde hızlıyım ve uzmanım diyorsanız. Referanslarınız ile pm atınız :) Daha detaylı açıklarım.

Sayılarımla.