-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar Sitem şuan MyBB tabanlı ama, Woltlab Burning Board yazılımına geçmek istiyorum. Lisans fiyatları, kurulum hakkında fazla bir bilgim yok. Türkçe destek siteleri pek yok o yüzden geçişte sıkıntılar yaşayabileceğimi düşünüyorum. Ücretli olarak yardım edebilecek Wbb den anlayan arkadaşlar irtibata geçebilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster, Blogger
-
-
Ad Soyad
G** İ**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bu scripti 3-4 sene kullandım. Gerçekten muazzam bir forum scriptidir. Hele ki son versiyonu gerçekten muhteşem olmuş. Fakat dediğiniz gibi Türkiye'de pek tutulmadığı için Türkçe kaynak hiç yok. Eğer Almanca bilmiyorsanız bu ileride size çok sıkıntı çıkarır. Bildiğim kadarıyla Türkçe dili mevcut fakat Türkçe eklenti ve var olan eklentilerin Türkçe dil dosyalarını bulmanız oldukça zor.
Her ne kadar Xenforo'ya beş basacak bir script olduğunu iddia etsem de, ileride karşılaşacağınız problemleri göz önüne alarak Xenforo'ya yönelmenizi tavsiye ederim.
Şu an yeni bir proje üstünde çalışmasaydım ücretsiz olarak elimden gelen yardımı yapardım. Kullanmakta ısrarcıysanız söz vermemekle birlikte yine de yardım etmeye çalışırım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**