-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Merhabalar,
şirketimiz bünyesinde, wordpress tabanlı işleri verebilecegimiz bilgili personel aranmaktadır.
* Ofis ortamında çalişabilir veya freelancer çalişabilir.
* 14-25 yaş arasında
* Gsm, Skype anlık cevap verebilecek
* Onu yapamam bunu yapamam demiyecek
* Tercihen sigara içen ;)
* Askerlik ile işimiz yok bende tecilliyim :cool:
* Wordpress alanında uzman olması gerekir sertifika istemiyorum :)
* Wordpressde güvenlik, tasarım, kod yapısından anlıyan işini yarım yamalak bırakmıyacak
* Ufak bir işte bile tonla para istemeyecek
genç dinamik personel aramaktayım, firmamız kurumsal ve 2014 yılından beri hizmet vermektedir, kişi ofis ortamındada çalişabilir uzaktan destek ilede çalişabilir, gelen müşterilerimizi kendisine yönlendirecegiz ve iş tutarını bize belirticek ve biz ödemesini kendisine yapacagız,
Kendini yeterli gören arkadaşlar cv'lerini "satinalma@akaryapi.org" adresine mail ile göndermesi rica olunur tabii kide şaka :D daha önceki tasarımlarınızı ve benzer işlerinizi mail adresimize gönderiniz ve telefon adresi skype adresi eklemeyi unutmayın
SalihToy
WordPress'in Gücü Adına
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
WordPress; Kurulum & Optimizasyon & Entegre & Türkçeleştirme & ThemeForest, İşleriniz Yapılır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Pm gonderildi geri dönüş bekleniliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adamın acıklaması pek ciddi bir iş gibi gelmedi ya da adammı işini ciddiye almıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım Sektörü
-
-
Ad Soyad
O** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
gelen her başvuruyu firma yöneticisi olarak bizzat ben okuyorum inceliyorum, yanımda çalişan personelere bile birakmiyorum
ayrıca işimi ciddiye almicak olsam en basitinden aylik 1500 tl ofis kirasini cikartamazdim bizler işin ciddiyetini kavradigimiz için yükseliyoruz, lakin şuan firmanin resmi problemleri var limited şirket bireysel şirketler gibi bir günde bitmiyor herşeyi zaten yogunluk atladıldıgı zaman direk dönüşler yapilir.
+ Bir iş başvurusu yapildigi zaman size 30-60 gün sonrasında dönülür en basitinden 2yıl önce bir firmaya siber güvenlik departmanına başvuru yapmişim, 3 hafta önce beni aradilar iş ariyormusunuz diye en basitinden yani :)
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ilan güncel mi değil mi şimdi anlamadım? zamanlama uyarsa çalışabiliriz, bi bilgi verin ona göre detayları görüşelim. siz gönderin bir aya falan anca dönerim diyorsanız hiç uğraşmayalım. iyi forumlar :)
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr