Merhaba.
Bir sitem var. Wordpress tabanlı. Bu siteye aşağıda saydıklarım yapılacak. Sitemin içeriği görsellere dayalı. Bir nevi galeri sitesi gibi. 750px ve 700px genişliğinde 1000px kadar uzunlukta görseller var. Görseller sitenin ana konusu olduğu için görünebilir ve anlaşılabilir olmalıdır.


1.) Site temasını ben yazdım. Temayı optimize edecek vaktim kalmadığı için yayına şu anki hali ile devam ediyorum. Kodlamalarda şu an mevcut ama aktif olmayan yani kullanılmayan css ve php,html ögeler var. Bu ögeler en aza indirilecek, site içi optimizasyon sağlanacak.

2.) Sitem mobil cihazlara uygun hale getirilecek. Şöyle söyleyeyim, site tablette, cep telefonunda ve pc'de yani farklı çözünürlüklerde tam ekran olarak görünecek ve altta yer alan sağ-sol kaydırma çubuğu problemi olmayacak. Eklenti v.s.. istemiyorum, tüm bu işler css üzerinden veya uygulama yazılmak sureti ile yapılacak. Wp touch yükleyip tema editleyip bırakmak sitemi yavaşlatıyor. Sistem çok hassas. Ufacık bir yanlışta CPU tavan yapıyor, istekler artıyor, yüklenme hızı artıyor. Zaten yeterince fazla trafik harcıyorum ekstra trafiği istemiyorum. Ayrıca mobil arayüzde Adsense kullanacağım buna da dikkat edelim. (Android ve Ios marketlerine uygulama gönderirseniz daha muazzam olur.)

3.) Sayfa yüklenme hızı minimuma indirilecek. Sitem şu an 0,10 - 2,3 arası yükleniyor. Sitenin anlık ziyaretçisine göre farklılık gösteriyor. Hali hazırda kurulu bir Cache sistemi var. Oldukça faydalı. Sorguları azaltıp her sayfayı önbellekliyor ve kullanıcı bu önbelleği görüyor. Bu cache sisteminin yanına görsellerimi de cache edecek bir sistem istiyorum. Aslında wp'nin thumbnail.php var ama bu yetersiz kalıyor. Böylece sayfa yüklenme hızı artacak, kalite bozulmayacak ve bw trafiğim azalacak.

4.)Sitede yaptıklarınızı bana bir rapor halinde (mümkünse bir word dosyasında) sunmanızı isteyeceğim.

Sistem özelliklerimi de paylaşayım:
Cpu Dual Xeon İşlemci
Hdd 60 GB
Ram 4 GB
Trafik 2 TB

Ödeme konusu iş bitiminde yapılacak. Eğer yapılan işten memnun kalmazsam 5 kuruş ödemem.(Yani istediklerimi açıkça belirtirim peşin peşin konuşuruz ne denildiyse yapılsın isterim, bunun haricinde yok yok beğenmedim deyip terbiyesizlik etmem.) Beni bilen bilir ticaretim düzgün, emeğe saygılı biriyim. Bu yüzden ön ödeme alırım, önden şu kadar alırım gibi muhabbetlerle gelecek arkadaşlar hiç gelmesin. Ücret konusunda teklifleri size bırakıyorum. En az teklifi veren ve işini en iyi yapan arkadaş ile anlaşacağım.

Site adını, adresini istemek için pm atmayın. İşte anlaşıldığı taktirde tüm detayları paylaşacağım.
Not: Uçuk kaçık tekliflerle bana lütfen gelmeyin, vaktim olmadığından bu işi yaptırıyorum yoksa bu işi yapabilecek teknik bilgim var. Sorunlu müşteri gibi bir imaj vermiş olabilirim, sorunlu değilim gayet uyumluyum , sadece işimin tam olmasını isterim. İşinizin karşılığını sonuna kadar veririm.

Buraya pm attığını belirtmeyenlerle irtibat kurmuyorum. Lütfen buradan, pm attığınıza dair bildirim yapın ve mümkünse attığınız pm'nin içerisinde telefon numaranızı da bana bildirin.

Bekliyorum, teşekkür ederim.