-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi & E-Ticaret Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Z** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sefaköy Başakşehir civarında ikamet eden yada Arel, Aydın, Sabahattin Zaim gibi o bölgedeki üniversitelerde okuyan Bayan birini arıyorum.
Okulu ile birlikte free bir çalışma sisteminde çalışılacak. Her gün masa başı diye bir durum yok...
Seo, E-ticaret ürün girişi, Adwords, sosyal medya ve bilumum internet işleri yapmış ya da yapmak isteyen, bilgisayar, programcılık, eticaret gibi bölümlerde okuyan olabilir.
özelden kendinizi tanıtacak şekilde DM atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ücretlimi ücretsizmi iş ettirmeyi düsünüyorsunuz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Z** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ücretli... hem yetiştirmek hemde okuluna katkı olacak kadar.. normal bir maaş kadar değil tabiki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
I** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bayan neden dediiniz öncelik bay bayan denmesi gerekirken bayan tercihinizide acıklarsanız kimsenin kafasında soru kalmaz hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Z** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
daha önce 15 kişilik bir eticaret ekibinin başındaydım. Erkek arkadaşlar işi öğrendikten sonra kendi başlarına iş çevirmeye çok yatkınlar. Bayanlar daha özverili, daha vefalı ve kendi başlarına iş yapma gibi kaygıları pek olmuyor.
Öğrenci ise öğrenmeye hevesli, evli ise evine katkı yapmaya hevesli, bekarsa kendi ayakları üstünde durmaya hevesli oluyolar :) erkekler gibi kafa 40 tilkiye çalışmıyor olay tamamen bu :)
ha bende erkeğim ama benim iş ahlakım 15 senedir tüm iş yaptığım çevrelerce hep takdir gördü, kafamda Allaha şükür 40 tilki dönmedi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Z** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
ilan hala günceldir.. Halkalı başakşehir sefaköy civarı ikamet eden yada okuyan arıyorum.. evine yakın olanların tercih etmesi kolaylık olsun diye...
Ek Olarak: ilan günceldir. photoshop bilgisi olması tercih sebebidir. ağırlıklı olarak müşterilerin sosyal medya paylaşımları, blog yazıları ve e-ticaret ürün girişleri ile alakalı işler yaptırılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Dediğiniz bölgelerde oturuyorum aslında kendimi geliştirmek adına ücretsiz olarak size destek yardımcı olabilirim.