Merhabalar,
İşlerimin yoğunluğu ve hata kaygısı nedeniyle bazı projelerimi outsource yaptırmak istiyorum. Bu projelerin tamamını tek bir kişiye/firmaya daverebilirim, veya parça parça da yaptırabilirim. Bu tamamen, gelecek cevaplara bağlı bi durum.
1) Yeni hosta taşınma
Yeni bir host firmasıyla anlaşma sağladım, bu host firmasına önceki host firmasındaki 4 farklı domainin ve dosyaların taşınması.
Linux / Mysql host
Domainler
1) Master domain (Html website, (ingilizce) 2 mail hesabı)
2) Subdomain 1# (prestashop kurulu, ama pos, kargo.vs gibi detayları barındırmıyor, online catalog olarak kullanıyoruz, db 55mb civarında)
3) Subdomain 2# (Bir tanıdığımın statik html websitesini host ediyorum)
4) Subdomain 3# (Subdomain1'e yönlendirilmiş site)
Bu arada tüm domainleri name.com adresinde barındırıp, host firmalarına yönlendirme sağlıyorum.
2) Rackspace, exchange server yapılandırması
Master domaindeki 2 mail hesabı için, artan işlerimiz sebebiyle Rackspace.com adresinden 2 adet Microsoft Exchange mail hesabı satın aldım, maillerimizi bu yeni hizmet üzerinden kullanmak istiyoruz.
İşlerimizin tamamına yakınını mail üzerinden yürüttüğümüz için, mail kurulumu site taşınmasından daha önemli bizler için, bu yüzden haftasonu gerçekleştirilmesi gerekiyor.
3) Master domain için yeni bir tasarıma ihtiyacım var, website iki dilde olmalı İngilizce ve İtalyanca. Tüm text data hazır, sizin sadece yeni bir CSS tasarım yapmanız gerekli, veya templatemonster.com adresinden bir tanesini seçip satın alabilir, sizler de kurulum işlemini yapabilirsiniz.
Bu projelerde bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan özel mesaj bekliyorum, lütfen özel mesajınızda yapmış olduğunuz projeleri, tecrübenizi ve ücret talebinizi belirtiniz.
Saygılarımla,
Fatih