Merhabalar,

Sıfırdan hazırlanacak bir proje için iş verilecek. ÖM atmayınız, eposta talep ediyorum.

İşin kapsamı: websitesi backend-frontend, mobil uygulama (duruma göre webview tartışılabilir), ve proje yönetimi olacak.

Websitesi bir arama motoru mantığında çalışan bir sistem olacak, işinin ehli birinin kısa sürede üstesinden gelebileceği bir iş diye düşünüyorum.
Kullanılacak yazılım dili, eklentiler vs gibi tüm teknik konuların bu işi alan kişi(ler)ce belirlenmesini rica edeceğim. Ne kullanışlı ne olacaksa, benim için uygundur; sadece tarafımdan onayının alınmasını rica ediyorum.

Site kapsamı:
Arama Motoru (ürüne göre, şirkete göre) , kategorilendirme, makale ve haber bölümü, kullanıcı üyeliği, veri girişine göre puan sistemi, ve şirket ücretli üyelik yöntemleri (ödeme sistemi kurulmayacak), üyeliklere göre şirketlerin logo eklemesi, ürün ekleyebilmesi, bilgi girebilmesi, makale veya haber girişi gibi panel yönetimi.

Yönetim tarafında:
3 çeşit admin tipi düşünüyorum (yönetici, lider ve uzman gibi), ve girilen tüm bilgilerin bir üst yönetici tarafından onaylanması, vs gelişmiş bir yönetim paneli.

Proje yönetimi olacak dememin amacı, proaktif bir şekilde yapılacaklar listesi, proje planı ve görev tayinleriyle profesyonel bir şekilde ilerleme talep ediyorum, logo çalışması da uygun olursa aynı arkadaşa verilebilir.

Bu bilgiler ışığında; Konuyla ilgili ön bir fiyatlandırma çalışması (detaylı bilgi paylaşımından sonra revize edilebilir), tahmini bir proje süresi ile birlikte referanslarınızı içeren teklif epostasını wcanermaster@live.com eposta adresine paylaşmanızı rica ederim.

Özellikle belirtmek isterim ki, bu bir proje işidir; kısa soluklu ve tek seferlik bir iş değildir. Gelecekte teknik destek sağlamayı garanti edemeyen arkadaşlar lütfen teklif vermesin.

Teklif alım süreci 01/02/2021 tarihinde sonlanacaktır. Takiben en geç 2 hafta içerisinde her arkadaşa tek tek dönüş yapılacaktır. (Duruma göre süre uzatılabilir)

Şimdiden destekleriniz ve teklifleriniz için teşekkür ederim,

Hayırlı olması dileğiyle,