Merhaba,
Uzun zamandır internetten para kazanmanın yolunu araştırıyor, gün geçtikçen genişleyen rakipler yüzünden bir türlü sektör kararı veremiyor musunuz?
Size uzun vadede çok kazandıracak iş modelini bir türlü bulamıyor musunuz? Elinizde belli bir sermaye var ama nereye yatırım yapacağınıza karar veremiyor musunuz?
Sıfırdan başlamak yerine halihazırda kazandıran iş modeli ve iş dünyasına adım atabilirsiniz.
Öncelikle bahsi geçen kazanç iş performansınıza göre değişiklik gösterebilir. İş devri yalnızca ciddi alıcı ve Wmaracı'da yıllardır üyeliği bulunan birisine yapılacaktır.
İş modeli hakkında bilgi de aynı şekilde güvenilir profile sahip, ciddi alıcı ve yıllarca Wmaracı'da bulunan ilgilenenlere yapılacaktır. Daha önce sektörde bulunmamış olmasına da dikkat edilecektir.

Bu iş modeli bana çok fazla şey kazandırdı. Bahsi geçen işe başlamadan önce bir bilgisayarım bile yokken, hayalini kurduğum arabayı, evi ve teknolojik ürünleri alabildim.
Kendimi gün geçtikçe geliştirdim, üstüne koydum. Bahsi geçen iş modelinde gerçekten donanımlı bir hale geldim ve şimdi hayatımın farklı bir yöne evrilmesinden dolayı işi devretmek zorunda kaldım.

Peki süreç nasıl işleyecek ve neyi içerecek?
Öncelikle ciddi alıcı olduğunu düşündüğüm, güvenilir profile sahip, girişimci ruha sahip ve gerçekten kazanmak isteyen bir ilgiliye iş modelinden bahsedeceğim.
Ardından alıcı iş modelini beğenir ve ilgilendiğini söyler ise ücretin yarısını önden alacağım. İster elden ister havale farketmez.
Sonra alıcıya iş modelini en detaylı şekilde anlatacağım. Karşılaşabileceği sorunlar ve çözümleri hakkında bilgiler vereceğim. Müşterilerle nasıl iletişime geçeceğini öğreteceğim. Müşterilerin onunla nasıl iletişime geçeceğini öğreteceğim. Müşterilerle hitabeti öğreteceğim. Grafik tasarım eğitimi vereceğim. İşi nasıl geliştirebileceği hakkında bilgiler vereceğim. İşin nasıl yapıldığına dair Zoom üzerinden ya da yüzyüze (Yalnızca İstanbul içi) saatler süren eğitim vereceğim. Ayrıca kendisine iş devri yapıldıktan sonra 1 ay boyunca sorun yaşadığı konularda destek olmaya devam edeceğim. Ayrıca bu iş modelinin yanı sıra yine çok kazandıran bir iş modeli hakkında detaylı eğitimi de kendisine hediye edeceğim. Böylelikle 2 iş koluna sahip donanımlı bir şekilde sektöre adım atacak ve bu eğitim için verdiği paranın çok daha fazlasını kazanacak.

Lütfen ciddi alıcılar iletişime geçsin.

Talep edilen fiyat: 80.000₺ (Tekliflere açıktır)