-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
merhaba arkadaslar
şimdi ben c diskini bölüp d diski oluştursam sonra buraya windows kurup programları buraya tasıyabilirmiyim suan elimde tasınabilir disk yok acaba 2 windows kuruluormu merak ettim bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen
ek bi soru daha win yanına linux kursam windowsa zarar verme gibi bi ihtimal varmıdır herhangi bi hata sonucu?
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Tam olarak yapmak istediğiniz nedir hocam sistem üzerinde aynı anda bir kaç işletim sistemi çalıştıra bilirsiniz bunun için birkaç yöntem mevcut.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
ERP / CRM Consultant
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Linux kurarken yalnis yaparsanız windows zarar görebilir disk mbr yapısı değişe bilir ve Windows açılmaz yeniden format atarak düzelte bilirsiniz.
2. sorunuz için sistem kurulu olduğu halde c yi bölerek yeni diske kurulum yaparsanız yine iki sistem görünür hdd nizde programlar çalışır sonradan cakisma olursa hddnin kendisi bile zarar gore bilir hocam.
Çift işletim sistemi ve ya daha farklı durumlar için sanal işletim sistemi kura bilirsiniz bu daha sağlıklı olacaktır.
Temiz kurulum olsun istiyorsanız aynı hdd üzerinde normal olarak asıl kullandığınız sistemi kurun, içerisine de sanal olarak diğer kullanmak istediğiniz sistemleri. Diğer türlü teknik bilginiz yoksa daha da sikinti olabilir sizin için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Siz Hala PDF Katalog mu Kullanıyorsunuz? KatalogTR.com- Yeni Nesil Dijital Katalog Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
güzel yazmıssınız sanal işletime bakim olmadı verileri yedekleyip temiz kurulum yapıcam gene
MultiAnaliz.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanal makine kurmanı tavsiye ediyorum sistemini bölmeye uğraşma link yardımcı olacaktır
http://webolday.com/vmware-sanal-makine-programi/
Boyunuzdan büyük işlere kalkışın.