-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ubuntu'yu tercih et derim.
Steam üzerinden oyun oynanabiliyor.
Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
1. Windows 95 zamanından bu yana mac harici her sürümü kullandım Linux kullananlar oyun sevmez sevsede basit tarzda seviyor.Ben dediğin oyunları bilmiyorum ama battlefield,call of duty gibi oyunları lisanslı olunca oynayabiliyorsun galiba.
2. Kaliteli diye bişey yok herşey amacına uygun.Sunucun var ise centos, Türkçe istiyorsan Ubuntu ve Pardus ama Pardusu Türkiye'de desteklemedikleri için kesinlikle Ubuntu diyorum istersen Avrupadan cd gönderirler sana bana gelmişti.
3. Ben Ubuntu, Gnoppix, Suse, Mandrake, Pardus kullandım ama driver yüklenmedi diyen birini görmedim.
4. Bende grafikle uğraşıyorum ve bu dediğin yazılımlar çalışmaz.Kendi 3d ve vektörel yazılımları var gayet kaliteli özellikle baskı aldığında ama pek kullanan olmadığı ve matbaa gibi yerler hala kullanmadığı için uyum sorunu yüzünden windowsa devam ediyoruz bu konuda
5. Dezavantajı kolay ve alışık olunmadık bir sistem ve kimse zora gelemiyor bu yüzden 3 tıkta kurulum isteniyor eğer böyle düşünüyorsan Linux kullanma.Bugün grafik uzmanları mac, kodlama ve php gibi lamp kullananlar ise Linux kullanır.Oyun diyorsan windowsta kal bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yener BERKTAŞ