SamimiBlog adlı üyeden alıntı
Hocam araştırdım bu konuyu buraya yazmadan önce ama yeterli ve doğru bilgi bulamadım.Acaba elinizde kaynak var mı bir göz atmak isterim.
Hocam az önce ablamın packardbell laptopuna format attım.Sürekli bilgisayarında takılmalar olur getirir Recovery atarım düzelir 1 hafta sonra yine , en son attığımda bile bozukluklar olduğunu gördüm umursamadım şimdi windows 8 kurdum tıkır tıkır çalışıyor bilgisayar packardbell bir sürü gereksiz uygulama yüklüyor bu da kasmalara neden olabiliyor diye düşünüyorum.
8 , 16 GB boyutlarında bir flash bellek bulun.
Biçimlendirin (temiz olsun) istediğiniz işletim sisteminin .iso dosyasını indirin (pardus , linux , windows) artık hepsinde iso'mudur bilemiyorum.
İso conventer idi sanırım onunla flash belleği dvd gibi birşey yapıyorsunuz.Ardından flash belleği bilgisayara takıp bilgisayarı kapatın.
Bilgisayarı açarken F2'ye basın , BOOT sekmesine gelin , FLASH HDD : burada flash belleğinizin markası yazar genel olarak bunun üzerine gelin ve F6 ile en üste taşıyın ardından F10' a basıp kaydetin tekrar başlatacak ve kurulum gelecek oraları siz yaparsınız :) , en son bittiğinde tekrar başlatacak burada birşey yapmazsanız tekrar HDD'yi flash olarak okuyacak tekrar işlem başlayacaktır ama korkmayın bilgisayarı kapatın tekrar F2 ye basın ardından F5 ile FLASH HDD'yi eski yerine getirin.F10 'a basıp kaydetin ve tekrar başlayacak ve kuruluma arayüz ile devam edeceksiniz.