-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Radio Network Teknik
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşlar Şuanda Windows7 Kullanıyorum ve Netimi hızlandırdığımız için Pardus ve Ubuntu İndirdim .iso format atıcamda sizce Pardus'mu Ubuntu'mu kurayım ? Pardus USB ilede Format Atılabiliyor..
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Bence ubuntu hem genel kalite, kararlılık hemde sık sık güncellenmesi baımından pardusla ismi bile kıyaslanmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Aslında hiç linuxe bulaşmasan derim çünkü dönüp dolaşıp yine windows a geri dönersin emin ol
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Bilişim / İnternet
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Konuyu yanış yere açmışsın öncelikle belirtmeliyim.
Sorunu cevabına gelince,
En basit örneği bir cep telefonu aldın diyelim cd sini takıp linux a kuramazsın. :) Donanım desteği çok az bide genel sebepler var tutarlılık, kulanım kolaylığı vs gibi. Tercih senin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben 3 yıldır Linux kullanıyorum. Dönüp dolaşıp Windows'a geri dönersin diye bir şey yok. Pardus ve Ubuntu arasında kaldıysan Ubuntu derim. Fakat benim fikrimi soracak olursan Linux Mint derim. Kendim de şu anda onu kullanıyorum. Ayrıca bilgisayarında Windows'u kaldırmana gerek yok. Linux için boş bir alan ayır. Açılışta sana Windows ile mi yoksa Linux ile mi başlayacağını sorsun. Optimus'un söylediklerine de takılma. Onun bilgileri eskimiş. :D
Oktay
Blog Yazarı, Lojistisyen
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Lojistik Operasyon Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Linux Mint, Ubuntu özentisi olmaktan vazgeçtiğinden beri favorim. Linux Mint kur. Ama illa Pardus veya Ubuntu dersen Ubuntu olur tabiki.
oktayy.net - kişisel blogum.