lostyazilim
tr.link

MMo Tutkunları İşletim Sistemi

8 Mesajlar 1.452 Okunma
lstbozum
tr.link

SeNKRoN SeNKRoN Coder Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

arkadaşlar assembly şeklinde kodlanmıştır basit içerikte pek fazla şey eklenmedi daha sadece klasör sistemleri ve bir kaç driver eklendi mozilla ie gom player calculator(hesap makinesi) ve media player eklendi o kadar geliştirilmesine devam ediliyor demo isteyen olursa tw ayarınıda yapıp pcye bağlanıp inceleyebilirler :) bu arada bilgisayara yükleme yapılabilir ama her türlü exe yi açmıyor o yüzden daha düzenleniyor yani istediğiniz kadar dosya yüklersiniz bellek durumuna göre tabiki ama tüm exeler açılmıyor dediğim gibi ama düzenlemeye çalışıcam :)

wmaraci
reklam

themeking themeking Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web arayüz tasarımcısı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 33 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
windows 7 ye tema yapınca yeni işletim sistemi mi çıkartmış oluyonuz :D

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
win 7 tema derken mac tarzı bi sistem oldu tabiki özellikler daha az ve assembly

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 33 / 61
  • Ticaret 0, (%0)

SeNKRoN adlı üyeden alıntı

win 7 tema derken mac tarzı bi sistem oldu tabiki özellikler daha az ve assembly

windows 7 ye mac teması kurmuşsun sonra onu editlemişsin olay bu. Bende sandım linuxu geliştirip falan birşeyler yapmışlar ama biraz inceleyince anlaşılıyor kaynağının w7 olduğu.

wmaraci
wmaraci

MaximusTR MaximusTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Uygulama Geliştirme
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad N** G**
  • Mesajlar 514
  • Beğeniler 48 / 94
  • Ticaret 0, (%0)
Assembly dilini duymuştum 0101 en yakın kodlama dili ancak tema gibi duruyor gerçekten.

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
asdasfasd :D :D sizin düşünceniz saygı duyarım inanmak istemezseniz siz bilirsiniz :) ama büyük ihtimal kod bilginiz falan vardır yani o yüzden assembly araştırırsanız bence w7 tema şeklinde değilde normal bir sistem haklinde olduğunu anlayabilirsiniz ama siz bilirsiniz bişey demiycem :)

• Üyelik 15.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 173
  • Beğeniler 33 / 61
  • Ticaret 0, (%0)

SeNKRoN adlı üyeden alıntı

asdasfasd :D :D sizin düşünceniz saygı duyarım inanmak istemezseniz siz bilirsiniz :) ama büyük ihtimal kod bilginiz falan vardır yani o yüzden assembly araştırırsanız bence w7 tema şeklinde değilde normal bir sistem haklinde olduğunu anlayabilirsiniz ama siz bilirsiniz bişey demiycem :)

Assembly hiç duymadım nedir ne değildir bilemem ama konuyu okuduğumda w7 üzerine tema giydirilip işletim sistemi gibi yutturmaya gelmişsin gibi anladım.

Çünkü resimler ortada ve doğru düzgün bir açıklama da yapmamışsın.

• Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
şöyle açıklayayım ilk olarak yaptığınız tüm yorumlardan ve düşünclerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim :) sistemimizin start kodları 0,9 şeklinde ayarlanmıştır yani 9 saniyede sistem otomatik başlatılıyor başlangıç için yani tasaırm falan yapılmadı 9 saniye içinde siyah ekran da açılıyor ve ne kadar dosya yüklerseniz yükleyin oyun falan yani açılmıyor sadece sisteme entegre edilmiş bir kaç program :) o yüzden daha geliştiriliyor sistemin menü driları daha eklenmemiştir o yüzden başlat menüsü de açılmıyor sistem hızlı aslında yani çünkü şuanlk kapasitesi belli fazla program ve işlev yapmadığından dolayı sistem biraz daha hızlı çalışıyor.şuanlık windows klasörü 14 gb gibi bişey sistem tamamlandığında daha çok olucak yani kullanan olucağını pek sanmıyorum zaten kullanıcı çekmek için yapmıyoruz sadece forumumuz için öylesine yapıyoruz bundan önceki yani v1 ide çok farklıydı Zed IOS şeklinde bişeyler yapmıştık forum ribiruda paylaşıldı çok ilgi çekmedi zaten ve o da dah çok xp ye benziyordu yani bg dri leri bakımından bizde biraz daha mac ve windows 7 gibi yapmak istedik o yüzden böle oldu kişiselleştirme gibibir seçenek falan yok ama eklenicek ve v1 teması zaten sistemde mevcut ama kişiselleştirme sistemini kodlamam lazım ve o da bnm için biraz zor yani ama yapabilirim büyük ihtimal yapıncada isteyen olursa setup boos yapıp upload edebilirim tabiki dediğim gibi w7 w8 falan varken kullanan olucağını pek sanmam :D

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al