-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat Müh
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evimde Statik İpsi olan Örneğin : 195.2.16.21 Bilgisayarımı Belirli bir porttan Proxy Server Haline Getirmek istiyorum. İş Yerindeki Bilgisayarımda proxy olarak kullanmak istiyorum. Yani Proxy server kendi ağında (CCProxy Programı gibi) Proxy server olamasını istemiyorum. Dışarıdan Bir Bilgisayar veri Yolladımı onuda kabul edilmesini istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Web proxy yapabilirsiniz ancak pek sağlıklı olmaz.Bilgisayarınıza wampserver kurarsınız dış ip adresinizi de localhosta yönlendirip iş yerinizden bağlanabilirsiniz ancak bunu hosting ile yapmak daha mantıklı ve daha masrafsız olacak.İlk durumda bilgisyarınız sürekli açık kalacaktır.Bilgisyarınız sürekli açık kalacaksa proxy server yerine team viewer ile bağlanmakta daha kolay olacaktır :)
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Proxy oluşturmandaki amaç nedir. Yasaklı siteler erişim gibi. Bizim şirkettede yasaklı siteler var. Ben TOR server kullanıyorum. Anlatımını yaparım istersen.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
İnşaat Müh
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Asıl amaçyazdigim veri sorgulama r sistemin IP bana takılmasını engellemek. Veri sorgulama başka server yerinde yapıldığı için bunu yapmam gerek proxy bulabilmek dahi tr ipsi olmalı tr proxy ipler bağlı olduğundan bi ise yaramıyor. Farklı kullanıcı ile denemektedir ise yaramıyor