lostyazilim
tr.link

Sizce Bu Pc Nasıl ?

12 Mesajlar 3.221 Okunma
lstbozum
tr.link

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)
Önce ne için kullanacağınız önemli oyun içinse Ana kartınız eski bir ana kart dd2 ram kullan bir ana kart işlemci ilerde yükseltmek isteseniz yükselteceğiniz işlemci sizi tatmin etmez ama ben oyun değil bununla sunucu açıcam derseniz her türlü kullana bilirsiniz

www.parkpera.com
wmaraci
reklam

emredokmetas58 emredokmetas58 Freelance Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 54
  • Beğeniler 39 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

darkthepro adlı üyeden alıntı

hocam yeni mi bilmem ama internete girmek için yeterli olsada diğer işler için pek uygun değil

AKDNZ adlı üyeden alıntı

XEON işlemci yanlış tercih olmuş, bilgisayarın kullanım amacına göre işlemci seçmek gerekir.Ekran kartınız bir süre daha idare edecektir, SSD fiyatın yüksekliğinden dolayı 120gb almışsınız muhtemelen fakat ilerde pişmanlık sebebi. 128gb var bende battlefield 4 premium edition satın aldım ve yükledim tam 56gb yer kaplıyor. Ayriyeten 1tb hdd var 5400rpm fakat bildiğiniz kağnı arabası euro truck 2 dahi donuyor sayesinde. Son olarak ram 4gb günümüz teknolojisi için yetersiz kalır.

Görüşleriniz İçin tekkürler

Ek Olarak:

castiel adlı üyeden alıntı

Önce ne için kullanacağınız önemli oyun içinse Ana kartınız eski bir ana kart dd2 ram kullan bir ana kart işlemci ilerde yükseltmek isteseniz yükselteceğiniz işlemci sizi tatmin etmez ama ben oyun değil bununla sunucu açıcam derseniz her türlü kullana bilirsiniz

hocam çok doğru ama bana bu şekilde bir iki sene taşın cok bile zaten çok uygun olduğu için aldım :D

darkthepro adlı üyeden alıntı

hocam yeni mi bilmem ama internete girmek için yeterli olsada diğer işler için pek uygun değil

AKDNZ adlı üyeden alıntı

XEON işlemci yanlış tercih olmuş, bilgisayarın kullanım amacına göre işlemci seçmek gerekir.Ekran kartınız bir süre daha idare edecektir, SSD fiyatın yüksekliğinden dolayı 120gb almışsınız muhtemelen fakat ilerde pişmanlık sebebi. 128gb var bende battlefield 4 premium edition satın aldım ve yükledim tam 56gb yer kaplıyor. Ayriyeten 1tb hdd var 5400rpm fakat bildiğiniz kağnı arabası euro truck 2 dahi donuyor sayesinde. Son olarak ram 4gb günümüz teknolojisi için yetersiz kalır.

hocam şimdi şöyle bu parçalar bana tek tek geldi hani benim aklımda pc toplamak yoktu ama çok uygun fiyata aldım ayrıcı pc internete girmekte gayet iyi ayrıca bana çok akıcı geldi herhalde ssd farkı bilemedim ama benim işimi görür gidip 2 - 3 bin verip oyun oynamaktansa bu bana yeter zaten aşırı bir beklentim yok :d

iş alımları açıktır. (freelance)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al