Selamun Aleyküm WmAracı Üyeleri;
Öncelikle hazırı uygulamayı değil bilinenler ile meydana getirmeye seven birisi olduğumu söylemeliyim.
Eğer bu açıklamayı yapmazsam Bana Ckeditör önerebilirsiniz.
Asp.net üzerinde bir blog tasarlıyorum. Ancak editör için hazır bir kalıp kullanmam gerektiğini ve bunu CKEditör ile temin edebileceğimi öğrendim.
Ve güvenliğe çok önem veren birisiyim. Ya CKEditörü tam anlayıp kendime göre uygulayacağım yada Bu Ajax öğrenip bu işi kendim yapacağım.
Çünkü benim için gerek Yazılara özellik atamak ve resim eklemek gerçi editörün temel amacıda budur.
Editörü eklerken başarısız oldum ve aslında bu konuyu buraya bu yüzden açtım da diyebilirim :) (İlk denemelerim ve itiraf etmekten çekinmemeliyim)
CKEditör eklemede tamam bir problem yok. Bunu AjaxToolkit ile de halledebilirim.
Ancak iş Resim yüklemede patlak veriyor.
İzlediğim videoları uyguladığım halde hatadan kurtulamadım.
Resim yükle diyince 404 hatası yiyorum. Araştırmalarım sonucu bir cevap bulamadım.
Sizin bildiğiniz sağlam bir kaynak veya bir anlatım videosu mevcutsa lütfen bana iletin.
Bu arada sizce CKEditör ve CKFinder ile mi devam etmeliyim. Yoksa Ajax'a kafa yorup kendi editörümü oluşturabilir miyim ?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.