Selamlar, jquery ile post ettiğim alt sayfalar google,yandex ws. arama motorlarında index almıyor.

Sorunumun gerçekleştiği link burada : Link1

1- Öncelikle url'de hash karakter(#) geçiyor. Bunu yok etmememiz lazım(Bazı hesapları onun üzerinden yaptırdım).
2- Yaptığım araştırma sonucu, google'ın bu konu için bir makale hazırladığını gördüm. Örümceklerin bu bağlantıları yakalayabilmesi için hash karakterden(#) hemen sonra (!) karakteri eklememiz gerekiyormuş. Verilen önergeleri yapmama rağmen arama motorları görmemeye devam ediyor.
3- Okuduğum bir başka makalede, örümceklerin href etiketlerini gezdiğini gördüm. Ben post işleminde, onclick metodundan faydalandım. Dolayısıyla hiçbir buton veya bağlantımda href etiketi bulunmuyor. Sanıyorum sorun buradan kaynaklanıyor.

Mesela, belirttiğim bağlantıya girin. En üst bölümde kendinize bir mod seçin ve ne demek istediğimi anlayın. Dahada net bilgi olması açısından, size tıklattığım bölgenin program kodlarınıda vereyim.

onclick="fmod(

Yukarıdaki fmod adlı fonksiyona gelen mod_id parametresi, aşağıdaki jquery post işlemini gerçekleştiren fonksiyona parametre olarak gidiyor ve o sayfada o kategoriden rastgele bir film_id'si üretip ona göre film gösteriyor.

function fmod(mod_id,mod_name,buttonclck){
var baslangic = window.location.hash.substr(0,7);
var id="";
if(baslangic=="#!/mod/"){
var url = window.location.hash.substr(7);
id = url.substr(0,(url.search('/')));
var category_id = "";
var category_name = "";
}

if(baslangic=="#!/mod/" | buttonclck=='true'){
$.ajax({
type:'POST',
url:'modRand.php?id='+id+'&btn='+buttonclck,
data:{'mod_id':mod_id,'mod_name':mod_name},
success:function(dt){
$("#update").html(dt);
}
});
}
}

$(function (){
fmod('','','false');
});

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.