tiwaly
NodeJS / PHP / NoSQL
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
i** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sitede gördüğüm kadarı ile genel olarak PHP scriptler revaçta. cPanel üzerinden hostinge kolayca kurulabilmesi vb avantajları olduğu su götürmez bir gerçek. NodeJS ile yazılmış scriptin satışı sizce de daha mı zor ? Sizce insanlar neden NodeJS ile yazılmış Script tercih etmiyorlar ? Yorumlarınız bekliyorum.
emreyvz
.NET Core & Angular & PHP
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Performans ve daha sonradan geliştirilebilirlik açısından hangisi daha iyiyse onun tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum. NodeJS ile yazılan bir sistemin PHP ile yazılan sisteme kıyasla performansı daha iyi olabilir. Ancak daha sonradan değişiklik yapma konusunda, PHP kullanabilen geliştirici sayısı nedeniyle PHP bir adım önde olacaktır.
Kişisel fikrim performansı iyi olanı tercih etmektir. Kurulum konusunda destek verilirse sıradan kullanıcılar için bir şey farketmeyecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nodejs ile almam. Çünkü takıldığını noktalarda, eksik kalan kısımlar için çözüm aradığımda PHP dersler yeterli oluyor. Nodejs ise henüz o aşamaya gelmediği için her sorunda ücretli destek almak zorunda kalabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Nodejs dediğimiz bildiğimiz javascript, veritabanı ve işletim sistemiyle iletişim kurabilmesi için birkaç modül yazmışlar, esasında php'den çok daha kolay ve hızlıdır, fakat php web için tekel olmuş artık.