-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sağlık
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Tüm kullanıcıların ortak girdiği bir form sayfam var. Burada kullanıcılar toggle switch ile boolean (açık/kapalı) data gönderip veri update yapıyorlar. Benim yapmak istediğim şey bu formdaki bir toggle buttonu değiştirildiğinde diğer açık olan ekranlarda da otomatik olarak update etmesini sağlamak. Yani ben formda toggle açık olarak tıkladıysam gerçek zamanlı olarak diğer kullanıcılarda da güncellenmesini sağlamak istiyorum. Javascript-JQuery ile yapılabileceğiyle ilgili bazı makalelere denk geldim ama bu konuda hiç bilgim olmadığı için yardımlarınıza ihtiyacım var. Bir örnekle yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sağlık
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim, lakin ben içeriği değiştirerek kendi projeme eklemeye çalıştım fakat çalıştıramadım. Projemdeki checkboxların class ve id yapısını bu verdiğiniz örnekteki gibi yapılandırdım, javascript kodunu da script tagları arasına ekledim. Fakat beceremedim sanırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
sağlık
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Emre hocam bağlanarak sorunumu çözdü. Kendisine çok teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şu forumda sayılı programcı var emrede onlardan biri benim düşüncem :) eline saglık kardeşim
2 kişi bu mesajı beğendi.
Xson
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bunu jquery ile, onclick eventini dinleyerek ajax ile post islemi yapa bilirsiniz. Diger sayfada da ajaxdan gelen veriyi alip veritabaninda toggle on off diye update eder. Diger acik kalan sayfalarda da bir fonksiyon ile acik mi degilmi diye test edersin setinterval ile de zamanlama koyarsan oldu bitdi haci
1 kişi bu mesajı beğendi.