lostyazilim

Responsive Açılır Reklam İstegi

2 Mesajlar 706 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ozr147 ozr147 Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 5 / 9
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar responsive açılır reklam örneği var mı elinizde yada şurda ararsan bulabilirsin dediginiz bir site var mı ?
örneğin alttaki sitede kullanılmış ama bana bunun responsive olanı lazım yardımcı olur musunuz?
http://mudanyayorum.com/
Engin07

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Anladığım kadarıyla bunun tam ekran olarak açılmasını istiyorsunuz, tam olarak emin olmamakla birlikte işe yarıyacağını düşünüyorum. Kaynak kodlarına baktım css ine biraz, yükseklik sınırlandırılmış örnek verdiğiniz sitede bu yükseklik yerine "100%" değeri girildiğinde muhtemelen istediğinizi verecektir diye düşünüyorum mantıken olması lazım.

Edit: Çok bilgili değilim bu konularda, yinede bilen arkadaşların yorumlarını bekleyebilirsin istersen.

Edit2: Acaba oluyor mu diye merak ettim, biyerden buldum bi popup reklam kodu denedim oldu -.-
http://enginozturk.net.tr/tam-ekran-popup.html
Böyle bir şey istiyorsun sanırım, tabi bu baya sade bi görünüm resmi reklam kodu yerine koydum tam ekran doldurması lazım bi dene istersen bende dolduruyor sadece altta yazı için yer kalıyor. Tabi bu biraz amatör, şu kadar saniye sonra kapanacak şeklinde falan ayarlanabilir yada daha önceden kullanan sitelerin kaynak kodlarından alınabilir. Ben bilmiyorum o kadarını :D

Edit3: Responsive test sitelerinde denedimde olmamış heralde, ama benim ekranda tam oturuyor oysa hiç ölçü girmedim sanırım kullandığım resimden kaynaklı o tam benim monitör boyutunda :D

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al