Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > Joomla

Joomla Php Sürümünden kaynaklı sorun.

  #1  
Okunmamış 22 Kasım 2017, 09:41
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 05 Nisan 2016
Yaş / Cinsiyet: 38 / Erkek
Meslek: I&T
Ad, Soyad: Ca... De...
Mesajlar: 117
Beğeniler: 6 / 1
Ticaret: 0, 0%
Merhaba arkadaşlar.

Joomla bir sitemiz var sürüm eski hosting değişmek durumunda kaldık lakin hostta php 5.5 ve üzeri var bundan dolayı da sanırım hatalar alıyoruz.

Google da araştırıp bunların bir kısmını düzelttim ancak
Strict Standards: Non-static method JLoader::import() should not be called statically in /home/xxxxx/public_html/libraries/loader.php on line 186

yukarıda gördüğünüz hata örneğinde olduğu üzere loader.php de ki sorunu çözemedim.

Bulduğum çözüm BU SAYFADA yer alan çözüm.

yalnız loader.php de defined('_JEXEC') or die; diye bir satır göremedim.

Bu sorunun çözümü ile alakalı olarak bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Teşekkür ederim.
  #2  
Okunmamış 22 Kasım 2017, 09:53
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 05 Nisan 2016
Yaş / Cinsiyet: 38 / Erkek
Meslek: I&T
Ad, Soyad: Ca... De...
Mesajlar: 117
Beğeniler: 6 / 1
Ticaret: 0, 0%
Çözüldü Teşekkür Ederim
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > Joomla


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 18:18.