-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba son 1 aydır sitemin ana sayfası google aramalarda kayboldu site banlı falan değil arada bi geliyor ve uzun süre gelmiyor googledaki güncelleme dalgası dedim ilk zamanlar fakat araştırdım forumlarda oyle birşey yok konuya hakim arkadaşlardan destek bekliyorum webmaster tools da mı yanlış birşeyler var veya temada mı çözemedim yardımcı olacak arkadaşlar varmı acaba...
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizi barındırdığınız ip adresinde banlı bir site vardır. Tavsiyem özel ip satın alın. Geçmiş olsun.
cakirkombiservis.com - sahindusakabin.com - otomobilanahtari.net - hurmacim.biz
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba bunu nasıl öğrenebilirim hosting firması söylermi ben nasıl kontrol ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kardeşim bu ip ban olayı eskiden şuşekilde olmuştu: Cpanel üzerinden e-mail gönderdiğimde spama düşüyordu ve durumu host firmasına bildirdiğimde ip bloğunda banlı site var bu sebeple siz de o bloktasınız dediler. Ben tespit edememiştim ama hosting firması bunu kesin bilir onlara bir danış sitenizin durumunu bir kontrol etsinler. İP satın alman kesin çözüm gibi geliyor bana ve ben de böyle yapıyorum. Ama sonradan aklıma geldi: sitene virüs girmiş olabilir mi? Geçmiş olsun. ahmetaltinkaynak @ gmail.com
cakirkombiservis.com - sahindusakabin.com - otomobilanahtari.net - hurmacim.biz
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizi güncelleyin. son sürüm joomla kullanın. sitenizin https olmasını sağlayın.
xamp site haritasını kullanmayın. Osmap site haritası bileşenini kullanın. Kullandığınız site haritası eski sürümdür. site haritasına girin ordaki menü tiklerini işaretlerin, web master toolsdan silip yeni site haritasını yükleyin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam dedikleriniz zaten hepsini yapılmış halde iken böyle bir sorunla karşılaştım isterseniz pm ile site adresi ve admin panleden bakabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
59 / E
-
Meslek
webmaster, hosting
-
-
Ad Soyad
I** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir admin şifresi verin bir bakalım. nerde hata yapılmış. nrde eksiği var. halledleim
www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri