-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
jQuery derslerine başlamak istiyorum. Önce Java öğrenme gibi bir şart var mıdır? Yani Java öğrenirsem jQuery'i daha mı iyi anlarım merak ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Alakalı gibiler ama değil gibilerde. Karışık. Az çok js bilmek tabiki işi kolaylaştırır ama genel olarak pekde benzemiyorlar bence. Her ne kadar jQuery bir JavaScript kütüphanesi olsada.
jQuery ;
$("#deneme").val("Kadir Ceyhan");
Javascript ;
document.getElementById("deneme").value = "Kadir Ceyhan";
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web master
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Konuda java başlıkta javascript yazmışsınız.java ve javascript farklı dillerdir.jquery için javaya gerek yok ama javascript bence şart.javascript bilmeden de jquery ile bir şey yaparsın ama temel şeyler.Javascript bir dil.Jquery,javascript kullanılarak hazırlanmış bir kütüphane.Temelde javascript ile çok kod ve zaman harcayarak yazdığımız şeyleri çok basit hale indiriyor.Bunlarıda javascript kullanırken işimizi kolaylaştırıyor.
www.ustaderslik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci - Web yazılım + Web T
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
bilginin hertürlüsü gereklidir hocam java yı gözünüzde büyütmeyiniz öğreniniz ve JQuery öyle geçiniz derim ben bir işin 2 yolu vardır birini mi bilmek istersiniz ikisini bilmekmi daha faydalı olur sizin için
enex
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PHP Developer Novice Jquery
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
jquery yle java iç içe olabiliyo yani bazı şeylerede js de kullanmak gerekebiliyo jquery yle yazsan bile mesela değişken if döngü falan gibi js yle yazılan şeyler bu yüzden bazı yerlerde tıkanabilirsin