Merhabalar arkadaşlar, kendi sitem için yeni bir tema yazıyorum fakat jquery bilgim fazla olmadığı için bir yerde tıkandım.
Sitem 5 sectiondan oluşuyor, ilk sectionda koyu arkaplanlı bir slider olduğu için logoyu ve menüyü beyaz yaptım fakat 2.sectiondan sonra arkaplanlar beyaz olduğu için logo ile menünün "section-2" idli sectiondan ve ondan sonrasında siyah olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim acaba ? Teşekkürler :)
$window.on('scroll', function () { if ($window.scrollTop() > 200) { // Kaç pikselden sonra aktif olacak $('#sinif buraya gelsin').addClass("sinif adi buraya yaz"); } else { $('#sinif buraya gelsin').removeClass("sinif adi buraya yaz"); } });
HapyMan hocam süpersin Allah razı olsun tam aradığım buydu, sıfırdan yazmışsın herhalde emeğine sağlık. Ekliyorum ama jquery kodu işlemiyor öyle bir saçmalık var çözemedim, jquery kodunu çalıştırmıyor, birşeyle mi çakışıyor acaba anlamadım ?
Footer kısmındaki jquery kodları bu şekilde;
<script> var methodOne = function (){ function ofsetTop($item){ var ot = $item.offset(); return ot.top; } function changeColored ($whois, $isColor) { $whois.css({ 'background' : $isColor }); } function changeColor ($whois, $isColor) { $whois.css({ 'color' : $isColor }); } return { render : function (){ var item = $("section:eq(1)"), thisIt = $(window), changeItem = $("header"), color = "#ef3acd";