-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar jquery'de şöyle bir şeye ihtiyacım var,
şimdi diyelim ki benim ornekler diye bir klasörüm var, içerisinde de 1.jpg, 2.jpg vs. resimler var gidiyor böyle. Bunları açtım diyelim ekranda görünüyor. Altına bir buton ekliyorum mesela Bas butonu.
Bu bas butonuna basınca resmin adresinin ornekler/1.jpg halinden ornekler/2.jpg haline geçmesini istiyorum.
Sanırım jQuery'de etiket içinde arama yapıp değiştirebilirmişiz ama ben yapamadım, mesela 1-2-3 değerlerini çekebiliyormuyuz, orneğin a = 1, a = 2 diye çekip sonra a=a+1 falan diyebilirmiyiz yada başka çözümünüz varsa oda olur teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Web Developer/Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Tam olarak anlatamamışsın resim galerisimi yapıyorsun örneğin hürriyetteki gibi.
ontedi
www.ontedi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı, Matematikçi
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam, direkt olarak sunucu taraflı klasörlere JavaScript ile erişemezsin. Ancak şöyle bir şey yaparsın. Klasördeki resim sayısı sabit ise for döngüsü ile o sayıya kadar ilerleryip bir şeyler elde edebilirsin.
www.ontedi.com
www.cizgi.site
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocalarım slider tarzı bir şey yapmak istiyordum ama şöyle, ekranda diyelim ki 5 tane daire fotoğraf var, küçük, tıklayınca büyüğü açılacak ama açılan büyüğün altında da sağ sol butonlar olacak, sağ ve sol butonlar ile ileri veya gerideki fotoğrafa gidilebilecek. Hazır olanlar çalışmıyor malesef ben de kendim yapmaya çalışmıştım.