-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım/Web Tasarım/Digital Pa
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba Arkadaşlar...
Şöyle bir sorunum var. Ben JQuery ile bir nesneye tıklandığında o nesnenin eğer bir kere istiyorsam tıklandıktan sonra bir daha sayfa yenılense dahi görunmemesını, iki defa tıklama izni vereceksem iki kere tıklandıktan sonra sayfa yenılense dahi gorunmeme şeklinde işlem yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.? Kod yazımı olarak yardım edemeyecekseniz bile bir komut yada mantık belirtseniz de olur :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tamam hocam, beklemedeyiz, yardımınız için teşekkürler. ben cookie ile düşündum ama belli bir süre vermek gerekiyor onun için. şöyle düşnüün. adam butonun bulundugu sayfadan cıktı gitti anasayfaya yada bambaşka site içerisinde bir sayfaya ozaman yıne görunmuyor butonlar. halbuki sadece aynı sayfa yenılendıgınde görunmemesı gerekiyor ya :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam bence cookie ile ilerleyelım. çok önemli değil tarayıcı bellğinin silinmesi. tarayıcı belleği silinmedıgı sürece işlem başarıyla yapılsın benım için kafi
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam olmadı :( ben localstoreage kullanarak yapayım dedım nihayet çözdüm, yardımınız için ayrıca teşekkürler. :)
window.localStorage.setItem("iyibakaktif","1"); // bu kodu butonun click ine ekledım.
// bu kodları ise click dışında document ready içine ekledım calıstı.
if (window.localStorage.getItem("iyibakaktif") == "1") {
$ ("#iyibak").hide();
} else {
}