Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhabalar sayın wmaraci üyeleri. Neredeyse 2 yıldır aktif olarak yer aldığım bu forum üzerinden ekmeğimizi kazanıyor, hertürlü sıkıntılarımızın çözümünü yine buradan sağlıyoruz. Burayı bir dost meclisi olarak görmemden dolayı içimi dökmek istedim.
Birisi beddua mı etti sınanıyor muyuz bilmiyorum fakat 1 aydır çekmediğimiz dert, sıkıntı kalmadı. Geçen ay bölgesel internet kesintisi nedeni ile internetimiz kesildi birkaç gün önce getirildi. Bu süreç normal olsa bile hayatımızdaki sorunlar sağlık sorunları olarak devam etti. 15 gündür hastane yollarında neredeyse süründük. ilk olarak benim gözlerde akıntılar başladı kısa bir tedavi sürecinin ardından akıntıya tam çözüm bulduk derken kontroller sırasında kalp ritmimde bozukluk tespit edildi. EKG çeken doktorlar yakın bir zamanda ne gibi bir tedavi uygulayacaklar bilmiyorum. 2 gün öncesinde ise annemin ayaklarında sorunlar, tansiyonunda ciddi oranda yükselmeler oluşmaya başladı. Yüksek tansiyon teşhisi ile raporlu ilaç kullanmaya başladı. Ayakları neredeyse tutmuyor, doktor ameliyat ile çözümlenebileceğini söyledi. Kısacası bu ay ciddi anlamda hem sağlık açısından hem de psikolojik açıdan çökmeye başladık. İşler mi, işleri aksatmamaya çalışsam da büyük oranda olumsuz etkilendi. Borçlar almış başını gidiyor. Kendimizi toparlarsa haftaya başlayabilirim diye düşünüyorum.
Anlayacağınız oldukça zor bir durum geçirdim. Bu süreç içerisinde desteklerini esirgemeyen dostlarım oldu onlara çok teşekkür ederim. Sizlerden ricam ufak da olsa bir dua etmenizdir. Teşekkür ederim.
10 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
231, (%100)
Geçmişler olsun, herşey bir yana motivasyonunuzu yitirmemeye gayret gösterin. Amacım nasihat vermek değil, her sıkıntı doğru adımlar ile atlatılabilir :) Başarılar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Allah yardımcınız olsun İnşallah tez zamanda atlatırsınız bu günleri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Çok geçmiş olsun. Annenize ve size acil şifalar diliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Allah yar ve yardımcınız olsun, acil şifalar diliyoruz.
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Geldimi üst üste gelir dost rabbim yardım etsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Grafiker & Yazar
-
-
Ad Soyad
Ö** S**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Allah borçlarına eda hastalığınıza şifa nasip eylesin..
Makale Yazılır - PM AT - Skype : seomakaleyazimi@hotmail.com