lostyazilim

1000 TL bütçem var önerilerinizi bekliyorum

47 Mesajlar 5.548 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

tiger1894 tiger1894 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 14 / 32
  • Ticaret 34, (%100)

CezaLet adlı üyeden alıntı

Bende sizin ile aynı durumdayım, üniversiteye hazırlanıyorum 1 sene daha ve gittiğimde aylık gelirimin olmasını istiyorum.

Benim tavsiyem, o paraya kesinlikle temiz bir ingilizce, almanca veya herhangi bir gelirli yabancı site almanız. Ama site temiz olmalı ki banlanmasın. Böyle bir siteyi buldum mu kaçırmayın. Sonrasında işi kaparsınız ve gelirlerinizi elde edersiniz.

Hocam site almak kolay. CLeVeRsTR ye de söyledim. Her gün düzenli takip edip içerik girmezseniz, uzun vade de kazançtan çok kaybınız olur.

wmaraci
reklam

CLeVeRsTR CLeVeRsTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

tiger1894 adlı üyeden alıntı

Hocam site almak kolay. CLeVeRsTR ye de söyledim. Her gün düzenli takip edip içerik girmezseniz, uzun vade de kazançtan çok kaybınız olur.

hocam ben günlük ilgilenirim hiç problem değil. yeterki bi sitem olsun ve günlük ne yapılması konusunda bilgi verilsin. ben kime mesaj atsam sitem var yabancı günlük 40 tl bırakıyor diyor ama kimse bilgi vermiyor.
Olay Şu Hocam Ya Bir Site kurduracam temiz günlük makale girilecek ama yabancı olacak yada hali hazırda satın alıp devam ettirecem. bir iş yapmak için işe başlamak gerek bunun içinde hiçbir bilgim yok. bir Allah'ın kulu çıksa Bi domain hosting alsam wordpress kurup konu seçsek ardından günlük makale yazdırsam. çokmu şey istiyorum

Adammı ? Son Adam 1938'de Öldü.

• Üyelik 08.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 14 / 32
  • Ticaret 34, (%100)

CLeVeRsTR adlı üyeden alıntı

hocam ben günlük ilgilenirim hiç problem değil. yeterki bi sitem olsun ve günlük ne yapılması konusunda bilgi verilsin. ben kime mesaj atsam sitem var yabancı günlük 40 tl bırakıyor diyor ama kimse bilgi vermiyor.
Olay Şu Hocam Ya Bir Site kurduracam temiz günlük makale girilecek ama yabancı olacak yada hali hazırda satın alıp devam ettirecem. bir iş yapmak için işe başlamak gerek bunun içinde hiçbir bilgim yok. bir Allah'ın kulu çıksa Bi domain hosting alsam wordpress kurup konu seçsek ardından günlük makale yazdırsam. çokmu şey istiyorum

Hocam haklısınız. Ben de bir dönem öyle site açtım. İlk 3, 4 ay güzeldi. Sonra ailevi problem, sınavlar, arkadaş ortamı vs. derken bakamaz oldum. Sonuç başta iyi kar yapsam da sonra zarar oldu.
Tabi ki yaparım derseniz, açıyım size wordpress. Yazın güncel konular, haberler vs. :)
Forumdan biri de adsense ile yardımcı olur.

İşiniz olur inşallah. Kolay gelsin.

• Üyelik 24.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam haklısınız. Ben de bir dönem öyle site açtım. İlk 3, 4 ay güzeldi. Sonra ailevi problem, sınavlar, arkadaş ortamı vs. derken bakamaz oldum. Sonuç başta iyi kar yapsam da sonra zarar oldu.
Tabi ki yaparım derseniz, açıyım size wordpress. Yazın güncel konular, haberler vs. :)
Forumdan biri de adsense ile yardımcı olur.

İşiniz olur inşallah. Kolay gelsin.

zarar derken hocam günlük mutlaka ilgilensem herhangi bir zararı olurmu. ve size günlük ne kadar bırakıyordu ?. Eğer Bana Yardımcı olursanız elimden tutarsanız gerçekten çok mutlu olurum :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 08.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 171
  • Beğeniler 14 / 32
  • Ticaret 34, (%100)

zarar derken hocam günlük mutlaka ilgilensem herhangi bir zararı olurmu. ve size günlük ne kadar bırakıyordu ?. Eğer Bana Yardımcı olursanız elimden tutarsanız gerçekten çok mutlu olurum :)

Hocam site konusuna göre değişir. Ben mesela minecraft oyunu ile ilgili site vardı. Oyun işlemleri ile beraber ortalama 25, 45 tl arası kar oluyordu.

• Üyelik 24.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 2 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Hocam site konusuna göre değişir. Ben mesela minecraft oyunu ile ilgili site vardı. Oyun işlemleri ile beraber ortalama 25, 45 tl arası kar oluyordu.

özelden pm attim :)

scelebi scelebi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek kamu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 439
  • Beğeniler 153 / 74
  • Ticaret 93, (%98)

hocam siziznle daha öncede görüştük, ing site için size çok makul bir fiyat vermiştim

sitemi alın 2-3-5 ay bakın olmaz ise sattığım fiyata geri alacam. samimi arayışından dolayı sana bu teklifi yapıyorum.

ha şimdi diyeceksin ki nerden çıktı bu bu aralar ilgilenemiyorum site ziyan olacak 17 tane kalite makale var üstüne i güne bir bi makale ekleyeceksin
ayrıca ben sana bir kaç niche makale başlığıda verecem.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al