-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam ben günlük ilgilenirim hiç problem değil. yeterki bi sitem olsun ve günlük ne yapılması konusunda bilgi verilsin. ben kime mesaj atsam sitem var yabancı günlük 40 tl bırakıyor diyor ama kimse bilgi vermiyor.
Olay Şu Hocam Ya Bir Site kurduracam temiz günlük makale girilecek ama yabancı olacak yada hali hazırda satın alıp devam ettirecem. bir iş yapmak için işe başlamak gerek bunun içinde hiçbir bilgim yok. bir Allah'ın kulu çıksa Bi domain hosting alsam wordpress kurup konu seçsek ardından günlük makale yazdırsam. çokmu şey istiyorum
Adammı ? Son Adam 1938'de Öldü.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tiger1894 adlı üyeden alıntı
Hocam haklısınız. Ben de bir dönem öyle site açtım. İlk 3, 4 ay güzeldi. Sonra ailevi problem, sınavlar, arkadaş ortamı vs. derken bakamaz oldum. Sonuç başta iyi kar yapsam da sonra zarar oldu.
Tabi ki yaparım derseniz, açıyım size wordpress. Yazın güncel konular, haberler vs. :)
Forumdan biri de adsense ile yardımcı olur.
İşiniz olur inşallah. Kolay gelsin.
zarar derken hocam günlük mutlaka ilgilensem herhangi bir zararı olurmu. ve size günlük ne kadar bırakıyordu ?. Eğer Bana Yardımcı olursanız elimden tutarsanız gerçekten çok mutlu olurum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tiger1894 adlı üyeden alıntı
Hocam site konusuna göre değişir. Ben mesela minecraft oyunu ile ilgili site vardı. Oyun işlemleri ile beraber ortalama 25, 45 tl arası kar oluyordu.
özelden pm attim :)