-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi 1 en geç 2 hafta içinde 10 bin lira parq lazım. Kredi meselelerinde bilgim yok, ama alırsam ödeyebilirim. Kredi notum hakkında bilgim yok ve her hangi bir maaş almıyorum. Ziraat hesabıma aylık 1500 lira girip çıkıyor. Nereden bulabilirim bu parayı öneriniz/kredi öneriniz varsa dinlemek isterim.
Teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Maaşın yoksa alman zor. Kefil bulman lazım. En net cevabı 4-5 bankayı arayıp alabilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ASP Hastası
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
kardeşim. bende çok başvurdum bankalara . kredi çekebilmen için 6 ay sigortalı bir işte çalısıyor olman gerekiyor.
Ayrıca daha önce kredi kartı yada kredi gibi ödemeleri zamanında düzenli yatırıp yatırmadıgın önemlidir..
kredi notunu bir siteden 1 kereliğine ücretsiz öğrenebiliyorsun. netten araştır. adını unuttum..
Ayrıca 10 bini bilmem ama 5 bin için sana tüyo verebilirim. ama hemen alamayabilirsin.. Denenmiş birşeydir :))))
Bankaya kaç kere gittim reddedildim. bende internet bankacılıgında kendimi çalısıyor olarak ayarladım :))
daha sonra internet üzerinden 5 bin tl krediye başvurdum. onaylandı :)) İş bankası..
seni bilemem :)) hala öğrenciyim bu arada ve hiç sigortalı işe girmedim :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Garanti Bankasında daha önce bir hesabın var olmuş olsaydı oradan alabilirdin. Elini kolunu sallayana kredi veriyorlar. Ama tabi uzun zamandır müşterisi olman gerekiyor.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Kredi çekmek için en kesin sonuç bir memurun kefil olması yada 6 ay düzenli SSK ödemelerinin yatırılıyor olmasıdır.
Bunun harici tefeci hariç 10 bin lirayı bulmanız zordur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Valla insanlar günümüzde epey çaresiz kaldılar. Artık tefeciler çoğalacak böyle giderse.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence gidip suriye vatandaşı olun malum öğrencisiniz geri ödemesiz tonla para alıyolar oralardan toparlamaya çalışın bizim insanımız çaresiz ne yapacağını düşünürken elalem bizim ülkemizde bizi koparıyo neyse sinirlenmek hiç iyi bir aktivite değil
2 kişi bu mesajı beğendi.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Esnaf kredi kooperatifine üye bir arkadaşınız var ise, bir emlak ipotek ederek bu krediyi çok düşük faizle bulabilirsiniz.
Durgun sular derin akar.
hozturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Pazarlama Satış işindeyim
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Tefeciden bahseden arkadaşların hayat tecrübesi ve dünyadan haberdarlığı kesinlikle ama kesinlikle yok....
Yok öyle tefeciye gidiyorsun sana yüksek faizle senetle para veriyor, geçti o günler, bankanın kredi vermediği adama tefeci ancak ipotek karşılığı para verir, ki zaten ipotek edeceğiniz bir malınız var ise bankadan da alabilirsiniz.
Tefecilik nerede ise öldü yok öyle bir meslek artık... Kendini garantiye almadan kimse kimseye yüksek faizle bile olsa para vermiyor.
3 kişi bu mesajı beğendi.