-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Windows telefonlar donanım olarak çok üst seviye fakat yazılım (uygulama vs. zayıf) bunları göz önünde bulundurursan tavsiye ederim, 1200 yerine ise ASUS zenfone laser çok uygun ve gerçekten fiyat performans telefon olmuş, hayırlı olsun şimdiden :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
IOS & Android Developer
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle iphone u tavsiye ederim.Aynı paraya alacağız android telefonlardan hem daha uzun ömürlüdür hem de en rahat kasmadan kullanabileceğiniz telefondur
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Şimdiki aklım olsa kesinlikle GM'den uzak dururum. Beni kulağımdan rahatsız etti. Ayrıca iki video izliyorum sanki elimde yanardağ varmış gibi ısı veriyor. Bu markaya bir daha tövbe yaklaşmam.
Model öneremeyeceğim fakat marka olarak HTC veya Apple alın derim.
WWT
NazımYılmaz
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Tasarım Departman Sorumlus
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam keşke g3 almasaydınız.
bir tane g2 telefonumun ekranı sarardı, garantiye gönderdim doğru düzgün değişmemiş geri geldiğinde sensörler kafasına göre çalışıyordu.
sonra bir g3 aldım 32 gb beyaz, onda da ekran sarardı. uğraşmiyim dedim o şekilde sattım, galaxy alpha aldım. onun da kronik sorunu varmış iade ettim.
internetten araştırdım bilmem kaç serisi g3 lerde ekran sararma ve ısınma yok dediler, bir g3 daha sipariş verdim aldım yine ekran sarardı. aşırı derece ısınması zaten diğer lg telefonlarımdaki gibi vardı. şuan hala ekranı sarı şekilde kullanıyorum. gidip sıfır iphone 5s veya A5,A7, Note 4 falan bakacağım o an karar verip alacağım.
umarım sizin de başınıza gelmez ama uygun fiyata alıp zarar etmeden satma şansınız varsa değerlendirin derim üzülerek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel : nazimyilmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
J7 kullanıyorum tek geçerim samsung düşmanı biri olarak bidahaki alacağım telefonda samsung olacaktır.
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.