-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam eğer ki eticaret yapmak istiyorsun tavsiyem gittigidiyor & n11 tarzı yap.insanlar dükkan açıp ürünlerini satabilsin sende bu satıştan komisyon al.
HELLYEAH - I dont care anymore
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Sektörde uzun süreli tecrübelerim, isim yapmış eticaret firmalarında satın alma sorumlusu olarak çalışmışlığım var. Dışardan görüldüğü kadar kolay bir iş değil emin olabilirsiniz. Hafife alıp, kolaya kaçıp, kısa yoldan para kazanmak gibi bir hedef varsa sadece sermaye heba olur. Ayakta kalabilmek için ciddi giderleri karşılayacak bir bütçe gerekir.
Sektörün bugünkü rakipleriyle rekabet edebilmek, onların arasında yer alabilmek için 150.000 TL komik bir rakam. 150.000 TL ile güçlü rakiplerin arasında ezilip sermayeyi heba etmektense, farklı bir sektör ile kaliteli kazançlar hedeflenmeli.
musakaragoz11 Ticarette tabiki para var ancak havaya saçılmayacak kadar yüksek bir sermaye ayırıyorsunuz bence çok detaylı düşünmeniz, çok iyi araştırmanız gerek.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
web browser developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
@Mertcan hocam rekabet etmek istemiyorum pek edeceğimide sanmıyorum sadece bir yerde çalışıp müdürlerin kahrını çekeceğime kendi işimi yaparım daha iyi olur diye düşünmüştüm haliyle adam akıllı bir yerde bu paraya dükkan bile tutulmaz o yüzden e-ticaret aha fazla aklıma yattı.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Musa kardeşim sanırım Antalyadasın, bizde antalyada eTicaret yapıyoruz. Fikir vermesi açisindan misafir edebiliriz seni. En azindan bi yol gosterir. Dedigim gibi cok iyi dusunup guzel kararlar almakta fayda var.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.