-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
123, (%99)
Öncelikle tok karınla bir Apranax atın. Aynı durumu 1 ay önce ben de yaşadık. Eti delip çıkmaya çalışıyor diş. Apse ypamış da olabilir hafif çıktıysa eğer. Yemek artıkları çıktığı yerde kalıp orda apse yapıyorlar, ağrının sebebi bu.
Eğer ağzınızı açıp kaparken, veya diğer tarafınızla yemek yerken bile acı/ağrı hissediyorsanız en kısa sürede bir diş doktoruna gözükün. Benim de aynı şekilde ağrıyordu gidip gösterdim, apse için apranax kullanmamı söyledi. Dişin hafif yamuk çıkıyor ama diğer dişleri çin problem yaratmıyor dedi. 2-3 güne geçti zaten.
1 kişi bu mesajı beğendi.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
çözüm önerisi derken ağrısını dindirmek için ise aktara gidiyorsun karanfil yağı alıyorsun. Diş fırçana bi damla damlatıp sürüyosun agrıyan yere bir kaç saatliğine hayat daha yaşanabilir bir yer haline geliyor :) Onun dışında bir sürü ilaç içmiştim advil, majezik,apranax falan onlarda bir nebze etki etse de bir zaman sonra pek tesiri kalmıyor ama karanfil yağı iyi oluyor ya da evde normal karanfıl varsa onu da çiğnemeyi deneyebılırsın. İnsallah ameliyatlık bir durum olmadan rahat çıkar. geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çene cerrahına gitmeniz şart. Normal bir diş doktoruna gidilmemelidir.
Önce film çektirmelisiniz. Size antibiyotik verilecektir ilk etap.
Daha sonra gittiğinizde operasyon yapılacak.
İşlem sırasında herhangi bir acı ağrı vs yaşamazsınız, korkmanıza gerek yok.
Sadece çekimden sonra ağrı sızlama, sişiklik yaşayabilirsiniz, soğuk buz torbasını o bölgede bir süre tuttuğunuzda şişiklik inecektir. Ağrı kesici en fazla 1-2 gün kullandığınızda geçiyor zaten.
Önceden dediğim gibi, normal bir muayenehanede yapılacak bir işlem değildir.
Bu yüzden klinik tarzı çene cerrahına gitmelisiniz. İhmal etmemelisiniz.
Ciddi anlamda yaşayan biri olarak tavsiyede bulunmak istedim.
Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
Ben otuz yaşındayım ve iki yirmilik dişim de yeni çıktı. Biri baya büyüdü kocaman diş oldu. Hatta onu azı dişi olarak kullaniyorum. Baya da işlev görüyor. Hiç ağrı da çekmedim bunlar çıkarken. Ilerde çürüyeceklermiş. O zaman çektiririm artık.