lostyazilim

2004 Renault Laguna 1.6 Expression Yorumlarınız Nedir ?

27 Mesajlar 11.842 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2472
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
LikeSend Türkiye'de de tofaşların orta hallileri bile 3.500 euro üstünde :) :) :) :) :) :) :)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
Megane nin bir üst kalitesi o dönemde lagunadir.
O kasanın megane hb leri fransız üretimi ve sıfır sıkıntıdır özellikle onada bak derim.
Araç çok el değişmemişse motoru seni uzun vade götürür motor performansina baktırırsın zaten
Bir yandan laguna diğer yandan getz fiesta bakmani anlamadım:)
getz in 115 likleri çok çok seridir ama konfor ve yakıt yukarıdadır
Laguna ise aksine konforlu ve güvenlidir içine sinen bir araç bulursan al hocam
Ranay

kişi bu mesajı beğendi.

Ranay Ranay WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Megane nin bir üst kalitesi o dönemde lagunadir.
O kasanın megane hb leri fransız üretimi ve sıfır sıkıntıdır özellikle onada bak derim.
Araç çok el değişmemişse motoru seni uzun vade götürür motor performansina baktırırsın zaten
Bir yandan laguna diğer yandan getz fiesta bakmani anlamadım:)
getz in 115 likleri çok çok seridir ama konfor ve yakıt yukarıdadır
Laguna ise aksine konforlu ve güvenlidir içine sinen bir araç bulursan al hocam

O sıraladığım araçlar almak istediklerimden ziyade paramın yettikleri yolda. Getz yada fiesta istedim araçlar değil, :)

Tavsiyenizi dikkate alacağım , zaten Laguna d sınıfı bir araç. Olmasından dolayı dönemindeki konforlu araçlardan , ilgimi cekti

IchWeis IchWeis hello world Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Uçak Teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam bence honda 2000 modellilerden yana ol bende diğer ay alacağım 1.4 S veya 1.6 İES olarak tamam fiyatları yüksek çekiyorlar hep modifiye yüzünden çok alım satımı rahat bir araba ama kime sorduysam herkes sağlamlık konusunda ona git diyorlar :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)

IchWeis adlı üyeden alıntı

Hocam bence honda 2000 modellilerden yana ol bende diğer ay alacağım 1.4 S veya 1.6 İES olarak tamam fiyatları yüksek çekiyorlar hep modifiye yüzünden çok alım satımı rahat bir araba ama kime sorduysam herkes sağlamlık konusunda ona git diyorlar :)

Aslında dediğiniz 2000 honda civic lere baktım gayet güzel araçlar fakat oldukça problemli piyasadakileri. Düzgün olanlar fahiş bir fiyat ile satışa sunuluyor ve modifiye ve performans meraklısı insanların kullanıyor olması düzgün ve temizini bulmayı zorlaştırıyor diye vazgeçtim.

Birde bir honda civic sahibi ile baktım anlaşmaya gittim ve sahibi kolunda dikenli gül dövmesi olan altında ZALIM yazan gümüş kolyeli kro bir tipti. Dediğinin aksine araç temiz değil pertten de beter çıkınca ekspertiz parasının ödememeye direttiği için curcuna çıktı. O an bu andır civic düşmanı oldum :)

IchWeis IchWeis hello world Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Uçak Teknisyeni
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 86
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 0, (%0)

Ranay adlı üyeden alıntı

Aslında dediğiniz 2000 honda civic lere baktım gayet güzel araçlar fakat oldukça problemli piyasadakileri. Düzgün olanlar fahiş bir fiyat ile satışa sunuluyor ve modifiye ve performans meraklısı insanların kullanıyor olması düzgün ve temizini bulmayı zorlaştırıyor diye vazgeçtim.

Birde bir honda civic sahibi ile baktım anlaşmaya gittim ve sahibi kolunda dikenli gül dövmesi olan altında ZALIM yazan gümüş kolyeli kro bir tipti. Dediğinin aksine araç temiz değil pertten de beter çıkınca ekspertiz parasının ödememeye direttiği için curcuna çıktı. O an bu andır civic düşmanı oldum :)

Bunu benimlede paylaşmanız çok iyi oldu, bende honda arayışındaydım ona göre daha dikkatli adım atarım haklısınız var öyleleri çoğu o tipli ama 20 25 bin tl arasına bir araba bulamadım düzgün :(

• Üyelik 13.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bankacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** N**
  • Mesajlar 596
  • Beğeniler 415 / 192
  • Ticaret 1, (%100)

IchWeis adlı üyeden alıntı

Bunu benimlede paylaşmanız çok iyi oldu, bende honda arayışındaydım ona göre daha dikkatli adım atarım haklısınız var öyleleri çoğu o tipli ama 20 25 bin tl arasına bir araba bulamadım düzgün :(

çok dikkatli olmak gerekiyor :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al