Merhaba, bu konuyu normalde açmazdım fakat şöyle bir "yakında" gelecek olan filmlerin listesine baktığımda, filme doyacağımız bir yıl olduğunu gördüm. Benim ısrarla beklediğim filmler şunlar.

Superman:Man Of Stell;
Superman filmlerini adam akıllı hiç bir zaman izlemedim, izlediysem de çizgi filmlerini izlemişimdir. çünkü ilk olarak SmallVille adlı diziye başladım ve bittiğinde çok üzülüp filmini aramaya başladım önüme gelen ilk filmi açtığımda, gördüğüm rezalet efektlerden sonra acayip şekilde Superman filmlerinden soğudum. Fakat bu filmin fragmanına baktığımda oyuncular olsun kullanılan efektler olsun. Tam olarak şuan kullandığımız teknolojiye uygun bir film olmuş.

Oblivion;
Tom Cruise filmlerini hiç bir zaman sorgulamadım ve bu filmde onlardan biri, çıkarsa büyük ihtimalle sinemada izlemeye gideceğim. Bu film hakkında görüş belirtmeyeceğim çükü gelecek diğer filmleri Oblivion'dan daha çok bekliyorum.

The Host;
Klasik bilim-kurguyu aşka bağlayan bir hikaye ve filmlerde ki aşklardan her zaman nefret etmişimdir. Özelliklede "Onu ver beni al!" sahnelerinden. Severlerine güzel bir film ve "Alacakaranlığın" yazarı tarafından yazılan bir kitaptan çekilen bir film. Özetle : 3.Film tam bir saçmalık olacak.

Star Trek Bilinmeze Doğru;
Beklediğim en heycanlı ve izlediğim ilk uzay filmi olan Star Trek'ten sonra bu gelecek filminde tutulacağına inanıyorum. Bu filmi beklerken ki heycanım paha biçilemez ve böyle bir filmin çıktığını duyduğum anda ki mutluluk ölçülemez. İlk filmi izleyenler bana hak verecektir.

Iron Man 3;
Herhalde artık anlatmama gerek yoktur, çok sevdiğim bir film olan Iron Man'i sevmemin tek sebebi de Zırhın içinde ki kişinin insan olması ve herhangi bir özel gücü olmamasıdır. Tekrar çizgi romanlara baktığımda gördüğüm tüm super kahramanlar, super ucubelere dönmüş durumda. Fil tekmelese özel güç kazanacaklar.

Benim beklediğim, daha bir sürü film var fakat buraya yazmakla bitmez. Bu arada listenin neredeyse çoğu Bilim Kurgu filmidir. Bende Bilim Kurgu hastasıyım. Sizin beklediğiniz filmler neler? görüş belirterek yazarsanız sevinirim.