Malumunuz, her geçen gün fakirleşiyoruz ve her ne kadar siyasetçiler kabul etmese de ortada bir ekonomik kriz var. Ruhi Çenet isimli Youtuber da bu krizi herkesin anlayabileceği bir şekilde anlatmış.
Önümüzde bizi bekleyen çok kötü günler var. Bu günler için kendini hazırlayan var mı?
3000 bin dolarla başladım yatırıma su an 4500 dolarim var üzerine kredi çektim 3000 dolar daha aldım 7500 dolarim var. Hedefim 10k yapmak. 20k olunca yurtdışına gideceğim. Üniversite süresince beni 1 1.5 sene idare eder en azından kapağı atsam yeter. 100k 110k Türk lirasi yapıyor kabataslak bir ev mev de alabilirim burada bakacağız
Edit: Kriz mriz bana işlemez. Bırakın gelsin. Ne çekersek oh olsun. Sadece ben batmayacağım bu yüzden keyifle izliyorum. Ayrica 9 ay içinde su günleri mumla arayacaksınız. Alacaginiz bir sey varsa bu 2 ay icinde alın. Dolara ve euroya yüklenin
Ülkenin özeti.
sen fedocumusun hocam devletimiz kek veriyor çay veriyor daha ne istiyorsun istikrar var turkiye buyuyor hatta o kadar buyuduki suriyeyi komple topraklarima aldik