Zombi salgını nasıl başladı? 2030 yılından gelen mesaj ilk bölümü ile sizlerle. Amatör hikaye tadında eğer zombi istilası gerçekleşirse ne olur düşüncesi ile oluşturacağımız bu internet dizisi umarım hoşunuza gider....
Hikayenin konusu ; Kahramanımız 2030 yılında zombilerin istila ettiği bir dünyada yaşam mücadelesi veriyor. Salgın hastalıklar tüm dünyayı sarmış insanlar zombilere dönüşmüştür. Sadece bu yetmez gibi küresel bir elektrik kesintiside elektriğe bağlı tüm elektronik cihazların kullanılamaz hale gelmesine neden olmuştur. Geriye kalan insanlar ya yağmacı gruplar tarafından stokları ve erzakları alınarak zombilere yem ediliyor yada hem zombilerden hemde yağmacı gruplardan kaçarak hayatta kalmaya çalışıyor. Kahramanımız erzak aramaya çıktığında halen çalışır vaziyette bir video kamera buluyor ve fırsat buldukça kameraya olan biteni anlatmaya çalışıyor. Zamanda yolculuk mümkün olsaydı ve komplo teorileri gerçek olsaydı kahramanımız bu mesajı hem gelecek hemde geçmiş insanlığına gönderecekti...
Bakalım 2030 yılında dünya nasıl bir yer? Dünyanın sonu yoksa 2030 mu? ilk bölümü ile izleyicileri ile buluşan ; "ZOMBİ SALGINI NASIL BAŞLADI? 2030'DAN GELEN MESAJ" sizlerin yorumları, izlenme süreleri gibi faktörler değerlendirilerek devam bölümleri gelecektir. Bu yüzden yorumlarınız ve arkadaşlarınıza tavsiyeleriniz, özellikle fikir alışverişimiz çok önemli. İyi seyirler...
Oo zombi filmi bayılırım :) umarım rec ve twd nin karışı bir kopya yapmamışsınızdır. Elbette konu fazla geliştirilemez ama üç beş dizi ve filmin senaryosunu birleştirincede güzel olmaz. İzleyip tekrar yorum yapıcam.
Yinede tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim şimdiden.
Edit:
İzledim. Giriş bölümü olarak genel manada beğendim. Dahada geliştirilebilirdi. Misal konuşurken arada zombi videolarıyla, çatışmalarla kesitler verilebilirdi. Konuşmalarda bundan sonra bu şekilde bir görsellik sunmak hoş olacaktır. Dediğim gibi konu zombi olumca fikirler sınırlı oluyor. Şiödiye kadar neredeyse tüm zombi filmleri çekildi ve ben hepsini izlediğim için konudan filmleri anlayabiliyorum.
Umarız ben efsaneyimdeki gibi aşı bulununca bizi zombiye çevirmez :)
Herşeyden önce medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim. İkinci bölümüde izlemeyi isterim. Hatta fikir isterseniz naçizane önerilerdede bulunabilirim.
Birde mesela 15dk yapın en azından. 10dk boyunca yalnızca sizi görüyoruz konuşurken. Araya bişeyler serpiştirin. Birde montaj kısmında arka plan inanılmaz şekilde montajlandığı belli oluyor. Tabiiki prof değilsiniz ama orayıda biraz geliştirirseniz iyi olur.
Yorumunuz için teşekkürler. Sinema ve dizi çekimi yada senaryo hakkında bir deneyim yada bilgim yok yapalım mı yapalım şeklinde başladık. umarım sizin gibi güzel yorumlar ile dahada güzel bölümler ortaya çıkartabiliriz bahsettiğiniz her detayı not aldım teşekkürler.