anası babası izlerse ? bir an yaşayabilirmi o canlar.? anında kendi canına kıymazmı ? neden yayınlıyorlar biliyormusunuz bu videoları? sizin gibiler ortalıga çıkıp sag sola küfür edip ortalıgı karıştırması için... bu yazıda dikkate alınacak ilk kelime ilk yazdıgımdır. eger cevap vereceksen ilk yazıma cevap ver.
Merak ettim, pkk olsun diger teror orgutleri olsun, bir yerde bomba patlattiginda tum sitelerde kanallarda yayinlar olayin olusum bicimleri, olenlerin hayat hikayeleri boy boy dolanirken, isidin yaptigi eylemlerde tum halk,medya, devlet-hukumet neden olu numarasi yapiyor ?
Misal Kayseri patlamasinda hayatini kaybeden 14 asker ile El'Bab operasyonlarinda 2 gun once hayatini kaybeden 14 asker arasindaki fark nedir ki Kayseri de olenler yuzunden neredeyse ic savas cikaracak kadar herkes sokaga dokulmus ortaligi yakip yikmisken, El'Bab'da hayatini kaybedenleri konusan bile yok ?
Pkk saldirilarinda en onde burada gelip kufur edenler irkci hakaretler yagdiranlarla, isid saldirilarinda sansuru destekleyenlerin de ayni kisiler olmasi bana daha cok bu kisilerin de alttan alta isidci oldugu izlenimini uyandiriyor, oyle ya o da asker o da asker ama pkk teror orgutu oldurdugunde burada ucan kustan irklara kadar kufur ederken, isid oldurdugunde ses cikarilmadigi gibi sesini cikaranlara da provokator yakistirmasi yapiliyor, bu iki yuzlulugun sebebi nedir ?
Video konusunda hemfikiriz, aleni yayinlanmamasi lazim, ama resmi tek bir aciklama gelmeyince, tek bir buyuk kanalda haberi yapilmayinca bu soylentiye donusup insanlar izlemeyecek bile olsa meraktan nasildir neden yalan diyorlar diye izlemek icin internete kosuyor ve bir sekilde bunu bulup izliyorlar, orgutun ekmegine daha fazla yag calmak degil mi bu ?
Yani bakiyorum akan kanda bile siyasi menfaatlerine gore tavir aliyor birileri, bi orgutun eyleminden siyasi cikar elde edecegini bildiginden araliksiz yayinlar yaptirirken, diger orgutun eylemi siyasi zarar verecegi icin adini andirmiyorlar, sehitler uzerinden bile rant pesinde kosmak degil mi bu simdi ?