lostyazilim
tr.link

28 Yaşında Hayata Yeniden Başlasanız ?

29 Mesajlar 3.224 Okunma
lstbozum
tr.link

osidosi osidosi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek .
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 942
  • Beğeniler 5 / 362
  • Ticaret 0, (%0)
üst seviyeye burdan alınacak akilla gelemezsiniz.

Ama Öncelikle, ciddiye alip yorum yazanlara tesekkur etmeyi deneyin.
webisyo FurkanCanoz ulas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
osidosi Tartışacak alan mı arıyorsun ? Mesajlara cevap vermemiş miyim ?
Soruya bak gelen cevaplara bak ; " 28 yaşında hayata yeniden başladanız eğitim olarak ne yapardınız ? hangi bölümü okurdunuz günümüz ve geleceği değerlendirerek ?? "

Cevaplar ;

- ticaretle uğraşırdım bidaha sıfırdan başlayacak gücüm sermayem enerjim olsaydı
- Okul değil, ticari zeka gerekiyor...
- Abi demedim mi 30 da uyandırın diye ya. Kapa ışığı.
- Ticaret yapardım şuanda yaptığım gibi, ticari zeka okulda istemiyor bilgide, sadece gelip geçirmişlik olması gerekiyor kısacası birazcık ezilmeniz para kaybetmeniz gerekiyor doğru hamleleri yapabilmek için gerisi zaten biraz mantık biraz akıl çorap söküğü gibi geliyor..
- 25ten sonrasında bir cacık yok. evlenip yer yurt sahibi olmaya bakın artık
illa eğitim diyorsanız kpss ile üst düzey bir yerlere gelmeye çalışın
( Özellikle bu yorum beni benden alıyor )

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

Mrtcn Mrtcn PrismaCSI Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Cyber Sec & Project Manager
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 3356
  • Beğeniler 481 / 1987
  • Ticaret 10, (%100)
Okumazdım, zaman kaybına gerek yok

khenjikruka khenjikruka Sadece Huzur... Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Taşeron
  • Konum Kars
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 141
  • Beğeniler 42 / 41
  • Ticaret 12, (%100)
Eğer önünde evlenme gibi bir planın yoksa üniversite okumak için gerekti maddi desteği sağladıktan sonra olabilir. Aslında bu soruyu burada tartışmaktansa bilir kişilere rehber edinebileceğin bir özel eğitimcilere başvursan daha iyi. Çünkü hedeflerin için biraz geçsin bence olmayacak diye birşey yok. Günümüz 4 yıl içerisinde en popüler meslekler içerisinde endüstri mühendisliği mutlak iş bulursun diye düşünüyorum. bunun yanına popüler meslekler;

Epidemiyolog:Epidemiyoloji bir tıp bilim dalıdır. Epidemiyolog ise bulunduğu toplum içerisinde hastalık, sağlık ve kazalar ile ilgili araştırmaları yapan kişidir.

Mobil Uygulama Geliştiricisi

Finans Yöneticisi:Bu meslek dalında finans ve yöneticilik kavramları bir bütün oluşturuyor. Herhangi bir kurumda finans yöneticisi olarak çalışan kişi, o kurumun tüm finansal işlemlerini gerçekleştiren kişidir

Robot Mühendisliği: Robot mühendisleri düşük maliyetli, daha hızlı ve teknolojiyi yakalayan robotlar yaratırken onların bakım ve onarımlarını da unutmamak gerek. Bu nedenle robot bakım teknisyenlerine de ileride ihtiyaç duyulacağına kesin bir gözle bakılıyor.

3D Yazıcı Mühendisliği:3D yazıcılar bilgisayarlarda çizilmiş objeleri tabir-i caizse elle tutulur hale getiren cihazlar. Bu cihazların yaratıcısı 3D yazıcı mühendisleri önümüzdeki yıllarda en çok aranan meslek gruplarından biri olacak.

Web Tasarımcılığı:İnternetin bu derece gelişip yaygınlaşması daha çok web tasarımcısı ihtiyacını doğurdu. İlerleyen yıllarda da bu ihtiyacın daha da artacağı öngörülüyor.

Endüstriyel Veri Bilimciliği,

Robot Koordinatörlüğü,

IT/ IoT Çözüm Mimarlığı,

Endüstriyel Bilgisayar Mühendisliği,

Bulut Hesaplama Uzmanlığı,

Veri Güvenliği Uzmanlığı,

Şebeke Geliştirme Mühendisi,

Endüstriyel Kullanıcı Arayüzü Tasarımcılığı,

Giyilebilir Teknoloji Tasarımcılığı

.... gibi

wmaraci
wmaraci

wpuzman wpuzman WordPress Developer Kullanıcı
  • Üyelik 13.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 2771
  • Beğeniler 293 / 949
  • Ticaret 33, (%100)
Okumazdım. 4 yıl boyunca annemin evinde gece gündüz yazılım çalışırdım.
FurkanCanoz

kişi bu mesajı beğendi.

mirnet mirnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 46 / 32
  • Ticaret 5, (%100)
Euphrates

siz de olaya para gözüyle bakıyorsunuz anlaşılan. Ben size sadece meslek önermedim. Bir dil öğrenin dedim. Çünkü bir dille sadece para kazanılmaz, çeviri veya tercümanlık için, güzel parası için dil öğrenilmez. Bir dil öğrenirken, o kültürü, farklı düşünmeyi, onların geçmişini, o dilde kendi geçmişini, tamamen farklı insanların bir dünyasını öğrenmiş olursunuz. Bu da bir insan için uzun yol, bir eğitim demek. Dil bilen kişi sadece aç kalmamakla, esktra bir kültür sahibi olur. Meslek, hüner erbabı olmak istiyorsanız, üniversite okumanıza gerek yok. Ha tabi, dili de gidip üniversite'de değil de ülkesinde öğreniniz. Saygılar.

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)

khenjikruka adlı üyeden alıntı

Eğer önünde evlenme gibi bir planın yoksa üniversite okumak için gerekti maddi desteği sağladıktan sonra olabilir. Aslında bu soruyu burada tartışmaktansa bilir kişilere rehber edinebileceğin bir özel eğitimcilere başvursan daha iyi. Çünkü hedeflerin için biraz geçsin bence olmayacak diye birşey yok. Günümüz 4 yıl içerisinde en popüler meslekler içerisinde endüstri mühendisliği mutlak iş bulursun diye düşünüyorum. bunun yanına popüler meslekler;

Epidemiyolog:Epidemiyoloji bir tıp bilim dalıdır. Epidemiyolog ise bulunduğu toplum içerisinde hastalık, sağlık ve kazalar ile ilgili araştırmaları yapan kişidir.

Mobil Uygulama Geliştiricisi

Finans Yöneticisi:Bu meslek dalında finans ve yöneticilik kavramları bir bütün oluşturuyor. Herhangi bir kurumda finans yöneticisi olarak çalışan kişi, o kurumun tüm finansal işlemlerini gerçekleştiren kişidir

Robot Mühendisliği: Robot mühendisleri düşük maliyetli, daha hızlı ve teknolojiyi yakalayan robotlar yaratırken onların bakım ve onarımlarını da unutmamak gerek. Bu nedenle robot bakım teknisyenlerine de ileride ihtiyaç duyulacağına kesin bir gözle bakılıyor.

3D Yazıcı Mühendisliği:3D yazıcılar bilgisayarlarda çizilmiş objeleri tabir-i caizse elle tutulur hale getiren cihazlar. Bu cihazların yaratıcısı 3D yazıcı mühendisleri önümüzdeki yıllarda en çok aranan meslek gruplarından biri olacak.

Web Tasarımcılığı:İnternetin bu derece gelişip yaygınlaşması daha çok web tasarımcısı ihtiyacını doğurdu. İlerleyen yıllarda da bu ihtiyacın daha da artacağı öngörülüyor.

Endüstriyel Veri Bilimciliği,

Robot Koordinatörlüğü,

IT/ IoT Çözüm Mimarlığı,

Endüstriyel Bilgisayar Mühendisliği,

Bulut Hesaplama Uzmanlığı,

Veri Güvenliği Uzmanlığı,

Şebeke Geliştirme Mühendisi,

Endüstriyel Kullanıcı Arayüzü Tasarımcılığı,

Giyilebilir Teknoloji Tasarımcılığı

.... gibi

Bilgilendirici mesajınız için teşekkür ederim..

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)
200 farklı üniversite binlerce fakülte yüzlerce bölüm milyonlarca işsiz üniversite mezunu.
bu size tanıdık geliyor mu?

artık herkes üniversiteli ama eğitim desen yerlerde sadece okul okudum diye gidenlerin sayısını tahmin bile edemiyorum.

adam akıllı üniversitede gelişmiş ingilizce görerek okul okumak en iyisi tabi okumak için okunmayacaksa

emrahtunc emrahtunc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek yazılımcı
  • Konum Bolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 47
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
İnsanın birçok hatası yanlışı olabilir. Ancak ne olursa olsun yaş kaç olursa olsun insan her şeye yeniden başlayabilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al