Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Domain süresi uzun olması için 5 senelik domain alıp 100 tl verecepine 5 yıllık domain devral daha çok karlısın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
hocam ben flash oyun sitesi işiyle uğraşıyorum domaini 5 yıllık almanın anlamı yok, arkadaş haklı ama sen kraloyun gibi bi site yapmayacaksın yada oyunkolu, 4 yıllık domain parasıyla seo ya harcasan karlı çıkarsın aylık araması 40.000 civarı olan kelimeleri hedef alabilirsin rekabetleri genelde düşüktür bir kaç ay sonra ayda 300 tl kazanmaya başlarsın tabi bilinçli bir şekilde hedef kelime seçilir, bilinçli seo yapılırsa...
alp190706
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sadece site açma değilde, başka şeyler hakkında fikri olan var mı ? Mesela facebook twitter ask.fm beğeni takipci vs. kasan aylık panel satın alsam kârım olur mu ?
adige
jinepsmedia.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkesin baktığı yere bakarsan hiçbirşey değişmez, az otur düşün.Başkalarının melhemi olsa kendilerine sürer zaten.Kar marjı yüksek büyük şirketleri takip et, hangi sektörlerdeyseler o sektörde bir site açmaya çalış ki adsense gelirin ona göre daha fazla olur.
Ha birde şu sektörde para kazanmak istedikçe işlerin ters gider, sen işini iyi yapmaya çalış para mutlaka kazanıcaksın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Güzel bir domain, imleme çalışması, fb ve twitter hesapları, reklam ve link alımları; biraz da zaman ekleyerek tuz biber olması adına; 3-4 ay içerisinde getiri sağlayan bir proje oluşturabilirsiniz. En kolay ve basit gözle baktım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com